Ο ZAYN επιστρέφει με ανανεωμένο ήχο στο νέο single «What I Am»

Ο ZAYN κυκλοφορεί το πρώτο single από το νέο άλμπουμ του «Room Under The Stairs».

Ο ZAYN κυκλοφορεί το συναισθηματικά φορτισμένο και ειλικρινές νέο single «What I Am» και μας συστήνει έναν ανανεωμένο ήχο.

Το «What I Am» είναι το πρώτο επίσημο single από το πολυαναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ του, με τίτλο «Room Under The Stairs», που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις Mercury / Republic Records / Universal Music στις 17 Μαΐου.

Ο ZAYN προανήγγειλε την κυκλοφορία του single στα social media και κατά τη διάρκεια μίας σύντομης εμφάνισης – έκπληξης στην εκπομπή «The Tonight Show» του Jimmy Fallon νωρίτερα αυτή την εβδομάδα

«Μην με παίρνεις για αυτά που λέω / Απλά πάρ’ με για αυτό που είμαι / Γιατί εδώ θα μείνω / Τα δυο μου πόδια είναι στην άμμο», τραγουδά ο ZAYN στο ερωτικό single και συγκινεί.

Ο ZAYN έγραφε και διαμόρφωσε το «Room Under The Stairs» τα τελευταία έξι χρόνια στο οικιακό στούντιο του σπιτιού του στην αγροτική Πενσυλβάνια.

Αυτό το άλμπουμ αποτελεί την πιο προσωπική κυκλοφορία του μέχρι σήμερα. Το «Room Under The Stairs» αντικατοπτρίζει το σημείο που βρίσκεται στη ζωή του, ενώ εξερευνά τις πολυπλοκότητες της θεραπείας, της ηρεμίας και της ανάπτυξης.

Επίσης, συναντάμε τον ZAYN να εξερευνά έναν νέο ήχο, βασισμένος στη μελωδική φωνή του, τα ζωντανά όργανα και τους ποιητικούς του στίχους ως στιχουργός.

Ο ZAYN λέει σχετικά με το «Room Under The Stairs»: «Αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου άλμπουμ που έχω κάνει μέχρι σήμερα, κυρίως επειδή προέρχεται από ένα συναίσθημα απόλυτης ειλικρίνειας και ευαισθησίας».

«Ήθελα κάθε τραγούδι να μοιάζει σαν να κάθομαι δίπλα σας και να σας λέω πώς νιώθω, τραγουδώντας απευθείας σε εσάς. Είναι αληθινό και λιτό και ο τύπος μουσικής που πάντα ήλπιζα να δημιουργήσω», συνεχίζει.

Ο ZAYN έχει συνεργαστεί για την παραγωγή του επερχόμενου άλμπουμ του με τον Dave Cobb, γνωστό για τη δουλειά με country, rock και pop καλλιτέχνες όπως ο Chris Stapleton, η Brandi Carlile και η Lady Gaga.

«Η συνεργασία με τον Dave Cobb ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Ο τρόπος που ανέδειξε τη μουσική είναι ασύγκριτος, και έχει κάνει απίστευτη δουλειά βοηθώντας με να δημιουργήσω αυτό το άλμπουμ», αναφέρει.

«Ελπίζω να μπορέσουμε να πάρουμε τους ακροατές σε ένα ευφάνταστο, μαγικό ταξίδι και να το απολαύσουν όσο εγώ το ευχαριστήθηκα στην παραγωγή του», προσθέτει.

Η πρόθεση αυτούς το άλμπουμ είναι να αποκτήσει ο ακροατής μία μεγαλύτερη εικόνα για τον άνθρωπο πίσω από τον καλλιτέχνη που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητα για σχεδόν 15 χρόνια.

«Νομίζω ότι απλά το γεγονός ότι ήμουν εκεί που ήμουν εκείνη τη στιγμή, ότι έμεινα μακριά από τα πράγματα και έζησα με τις δικές μου σκέψεις με ενέπνευσε να θέλω να γράψω κάτι από εκείνο το σημείο», σχολιάζει ο ZAYN.

«Πρέπει να το κυκλοφορήσω ως ένα ολοκληρωμένο έργο τέχνης, είναι κάτι για εμένα, όχι μόνο για τον κόσμο», τονίζει.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»