Star Producers
STAR PRODUCERS
Star Producers
Νίκος Άνθης

Καθημερινα Δευτερα με Παρασκευη 07:00 – 09:00
Star Producers
Αμαλία Κατσαρού

Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 – 11:00

Καθημερνά κοντά μας η Αμαλία με την καλύτερη διάθεση, απολύτως θετική σκέψη και διάθεση για ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια!
Η μουσική είναι ένας τρόπος για να εκφράζεται και αυτό κάνει, μέσα από τις Νο 1 ξένες επιτυχίες του Star FΜ 88.8.

Star Producers
Κωνσταντίνα Κοσκινά

Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή: 11:00 – 13:00

Καθημερινά κοντά μας η Κωνσταντίνα, που βρίσκεται  στο χώρο του ραδιοφώνου από το 2005, φέρνει στον αέρα του Star FM όλα τα τελευταία μουσικά νέα αλλά και ειδήσεις από την showbiz. Αγαπάει τα δυνατά bits, λατρεύει τον David Guetta και πιστεύει πως με λίγη καλή μουσική όλα φτιάχνουν!
Την βρίσκουμε επίσης και στο website του σταθμού μας όπου καθημερινά ενημερώνει με μεράκι ότι αφορά μουσικά νεα από αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και gossip news.

Star Producers
Henry G

Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή: 14:00 – 17:00

Δηλώνει ερωτευμένος με την μουσική και το ραδιόφωνο έχοντας μια επαγγελματική σχέση μαζί τους σαν ραδιοφωνικός παραγωγός-εκφωνητής και DJ πιάνω από 30 χρόνια. Ξεκίνησε να ακούει μουσική από όταν άρχισαν να έχουν ερεθίσματα τα αυτιά του. Επιδιώκει να μεταφέρει την μαγεία της μουσικής με οποιονδήποτε τρόπο στον κόσμο.
Τον ακούτε καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή στην μεσημβρινή-απογευματινή ζώνη 14:00 – 17:00. Επίσης τον συναντάμε συχνά πίσω από τα decks γνωστών μαγαζιών του νησιού.

Star Producers
Έλενα Κεφαλλωνίτη

Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή: 19:00 – 21:00
Star Producers
Δημήτρης Αποστόλου

Τρίτη & Πέμπτη 21:00 – 23:00

Ο Δημήτρης Αποστόλου βρίσκεται πίσω από τα μικρόφωνα του Star FM 88.8 κάθε Τρίτη και Πέμπτη βράδυ 21:00-23:00, με την εκπομπή “Into The Night”. Νέες κυκλοφορίες, πρώτες μεταδόσεις και αποκλειστικότητες, αλλά και all time classics που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην παγκόσμια μουσική σκηνή!

Star Producers
Γιάννης Δροσόπουλος

Δευτέρα & Τετάρτη 21:00 – 23:00
Ο Γιάννης Δροσόπουλος χαρακτηρίζεται για το ανεπιτήδευτο στυλ κ το μουσικό του ηχόχρωμα. Τον πετυχαίνεις  κάθε Δευτέρα & Τετάρτη  21:00-23:00, στο CITY OF STARS, με mainstream,  house & old-school επιτυχίες του STARFM 88.8.
Αγαπάει  τους ανθρώπους που  χαμογελούν & έχουν  θετική  ενέργεια,  σαν αυτή που εκπέμπει  ο ίδιος γι αυτό  τον απολαμβάνουμε,  αν όχι σε όλα,  στα περισσότερα EVENTS  του σταθμού κι όχι  μόνο,  αφού  ασχολείται επαγγελματικά ως DJ από  τα πρώτα του μουσικά  βήματα εδώ  & πολλά  χρόνια!
Star Producers
Λίνα Σγούρου

Σάββατο & Κυριακή 10:00 - 12:00

Η Λίνα είναι γεμάτη ενέργεια και τρέλα.. ως γνωστό party animal όπως την αποκαλούν οι δικοί της άνθρωποι, χορεύει ασταμάτητα… ακόμη και τα Σαβββατοκύριακα στην εκπομπή της. Είναι αυθόρμητη και κοινωνική, άνθρωπος της τέχνης. Σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και διακόσμηση. Παρακολούθησε σεμινάρια virtual art αφού είναι λάτρεις της τεχνολογίας. Η μουσική για αυτήν είναι πάθος και έμπνευση για αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί με το το ραδιόφωνο. Το Motto της: “Seek what sets your soul on fire”. Την ακούτε τα Σαββατοκύριακα 10-12 το πρωί με καφέ στο χέρι και τα πιο δυνατά vibes.