Kanye West: Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του «Vultures 2» και η συμμετοχή του Takeoff

Το «Vultures 2» του Kanye West και του Ty Dolla $ign αναμένεται να κυκλοφορήσει με δύο μήνες καθυστέρηση.

Ο Kanye West επιβεβαίωσε μία νέα προσωρινή ημερομηνία κυκλοφορίας για το «Vultures 2», το δεύτερο άλμπουμ της συνεργασίας του με τον Ty Dolla $ign.

Είναι γνωστό ότι ο Kanye West αλλάζει συχνά γνώμη όσον αφορά τις ημερομηνίες κυκλοφορίας, αλλά σε εμφάνισή του στο podcast «The Download» του Justin LaBoy αποκάλυψε ότι το «Vultures 2» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου.

Αρχικά, το άλμπουμ ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.

«Ναι, θα βγει στις 3 Μαΐου», δήλωσε ο Kanye West για το «Vultures 2», επιβεβαιώνοντας την ημερομηνία που κυκλοφορεί ως φήμη εδώ και καιρό.

Αυτή τη φορά, ο Kanye West θα αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό για να κερδίσει ακόμα ένα άλμπουμ στην κορυφή του Billboard 200.

Το «Radical Optimism» της Dua Lipa θα κυκλοφορήσει επίσης στις 3 Μαΐου, ενώ και το «The Tortured Poets Department» της Taylor Swift, το οποίο κυκλοφόρησε στις 19 Απριλίου, αναμένεται να κάνει ένα μεγάλο ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 και μάλλον δεν πρόκειται να μετακινηθεί από την κορυφή τη δεύτερη εβδομάδα του.

O Kanye West και ο Ty Dolla $ign κυκλοφόρησαν ανεξάρτητα το «Vultures 1» στις 10 Φεβρουαρίου μέσω του label YZY.

Το «Vultures 1» έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του Billboard 200 με πωλήσεις ισοδύναμες των 148.000 άλμπουμ την πρώτη εβδομάδα του.

Με αυτήν την πρωτιά, το «Vultures 1» έγινε το ενδέκατο άλμπουμ του Kanye West που κατακτά το Νο. 1 και το πρώτο No. 1 του Ty Dolla $ign.

Το «Vultures 1», το πρώτο άλμπουμ του Kanye West μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε με τις αντισημιτικές δηλώσεις του, περιέχει επίσης το τραγούδι «Carnival» με τους Rich the Kid και Playboi Carti, το οποίο ανέβηκε στο Νο. 1 του Billboard Hot 100.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Kanye West τηρούσε χαμηλούς τόνους στο μέτωπο της μουσικής, αλλά επέστρεψε δυναμικά κυκλοφορώντας ένα ανεπίσημο remix του «Like That» του Future και του Metro Boomin με τη συμμετοχή Kendrick Lamar.

Το εκρηκτικό remix, στο οποίο ο Kanye West επιτίθεται στους J. Cole και Drake – δεν είναι διαθέσιμο στις υπηρεσίες streaming, αλλά ανέβηκε ξανά στο κανάλι του Ye στο YouTube την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Η συμμετοχή του Takeoff στο «Vultures 2»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Takeoff αναμένεται να συμμετάσχει μετά θάνατον στο επερχόμενο άλμπουμ «Vultures 2» του Kanye West και Ty Dolla $ign.

Ο αδικοχαμένος ράπερ των Migos θα εμφανιστεί με ένα κουπλέ στο τραγούδι «Let Me Chill Out», στο οποίο συμμετέχουν επίσης ο Rich The Kid και ο NBA YoungBoy.

Το Rolling Stone επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Takeoff στο άλμπουμ αφού ο Kanye West δήλωσε ότι το «Vultures 2» θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα, μία πηγή χαρακτήρισε το τραγούδι με τον Takeoff ως «higlhight» του άλμπουμ.

Μέχρι στιγμής, ο Takeoff έχει συμμετάσχει μετά θάνατον μόνο στα τραγούδια «Patty Cake» και «Back Where It Begins» από το άλμπουμ «Rocket Power» του Quavo, που κυκλοφόρησε το 2023

Εκείνη την περίοδο, ο Quavo, θείος του Takeoff, είχε εξηγήσει ότι ήθελε να κρατήσει «πολύ, πολύ ιερή» την ακυκλοφόρητη μουσική του Takeoff.

«Όπως τον ήξερα, θα ήθελε τα πράγματα του να κυκλοφορήσουν σωστά», ανέφερε.

Ο Kanye West συνεργάστηκε τόσο με τον Takeoff όσο και με τους Migos στο τραγούδι «We Did It Kid» από το ημιτελές άλμπουμ του «Donda 2» (2022), που δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα.

Μετά τον θάνατο του Takeoff, ο Kanye West μοιράστηκε δύο φωτογραφίες του με το συγκρότημα και έγραψε: «Αγάπη για πάντα».

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»