Mae Stephens και Meghan Trainor συνεργάζονται στο νέο single «Mr Right»

Η Mae Stephens και η Meghan Trainor ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Αφού έβαλε φωτιά στον κόσμο με το πρώτο της single, «If We Ever Broke Up» – το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο καλλιτέχνη παγκοσμίως μέχρι στιγμής φέτος – η Mae Stephens επιστρέφει με έναν εξίσου κολλητικό, ηλιόλουστο anthem με τίτλο «Mr Right».

Το «My Right» είναι ένα αβίαστα cool, αστραφτερό disco – pop τραγούδι, φτιαγμένο για να χορεύετε τις καλοκαιρινές νύχτες.

Η Mae Stephens διώχνει τους ανικανοποίητους άντρες από τη ζωή της με το χαρακτηριστικό θράσος της, καθώς συνεχίζει την προσπάθειά της να βρει τον κατάλληλο για εκείνη.

Η 19χρονη ανερχόμενη τραγουδίστρια από το Kettering της Αγγλίας ενώνει τις δυνάμεις της στο «My Right» με ένα από τα είδωλα των παιδικών της χρόνων, τη Meghan Trainor, η οποία δανείζει τα αμίμητη φωνή της στο τραγούδι.

Η Meghan Trainor δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που η Mae μου ζήτησε να συμμετάσχω σε αυτό το τραγούδι! Ήμουν μεγάλη θαυμάστριά της από μακριά στα social media και ενθουσιάστηκα όταν η ομάδα της επικοινώνησε μαζί μου. Είμαι πεπεισμένη ότι είναι η χαμένη μου μικρή αδερφή και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που τώρα έχουμε ένα τραγούδι μαζί».

«Η Mae είναι ένας νεαρός θρύλος και ανυπομονώ να την ανακαλύψουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι και να ακούσουν τα απίστευτα τραγούδια της και τις φωνητικές ικανότητές της. Είναι το πιο γλυκό και ταλαντούχο κορίτσι και της αξίζει όλη η επιτυχία του κόσμου!», συνέχισε.

Η Mae Stephens πρόσθεσε: «Η Meghan είναι ένας καλλιτέχνης που έχω ως είδωλο εδώ και χρόνια! Είναι η καλλιτέχνης που φιλοδοξώ να γίνω, οπότε η συνεργασία μαζί της ήταν ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Ειδικά όταν δουλεύω για πρώτη φορά με μία τεράστια καλλιτέχνιδα, με έκανε να νιώθω ότι ακούγομαι και νιώθω τόσο άνετα!».

«Είναι ο ιδανικός καλλιτέχνης, ο πιο ευγενικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ και η πιο καταπληκτική μητέρα! Τόσο για τα παιδιά της όσο και ως πρότυπο μουσικής μητέρας για εμένα. Σε ευχαριστώ Meghan! ‘, ανέφερε.

Από τότε που παρουσίασε ένα απόσπασμα από το πρώτο της single, «If We Ever Broke Up», στο TikTok στις αρχές του έτους, η Mae Stephens έχει γίνει η πιο καυτή νέα pop star.

Το «If We Ever Broke Up» έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 350 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και πάνω από 132 εκατομμύρια Spotify Streams και 3,3 εκατομμύρια προβολές στο music video του στο YouTube.

Η Mae Stephens έχει πλέον πάνω από 10 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify της, ενώ το «If We Ever Broke Up» έχει πλέον γίνει αργυρό στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι σε καλό δρόμο για να γίνει χρυσό στις ΗΠΑ πολύ σύντομα.

Στο μέτωπο των live εμφανίσεων, έχοντας την εμπειρία των συναυλιών από πολύ νεαρή ηλικία, η Mae Stephens εμφανίστηκε πρόσφατα στο Great Escape, ήταν support της PINK στο Λονδίνο και στη συνέχεια συμμετείχε στο παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ Glastonbury.

Ακολούθησε η εμφάνιση της Mae Stephens στο πλευρό των μεγαθηρίων της K-pop BLACKPINK, ενώ το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει πολλές ακόμα εμφανίσεις σε φεστιβάλ.

Ο αντίκτυπος του «If We Ever Broke Up» δεν περιορίζεται μόνο στη Δύση. Το τραγούδι της Mae Stephens έχει αποκτήσει τεράστια δυναμική στην Ασία, όπου έφτασε στο #1 του Δυτικού Chart στην Κίνα και συγκεντρώνει πάνω από 27 εκατομμύρια streams στην Κίνα ανά εβδομάδα.

Το «If We Ever Broke Up» έχει επίσης τεράστια απήχηση στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, καθώς έγινε viral στο TikTok, με τους θαυμαστές και τους καλλιτέχνες στις χώρες αυτές – συμπεριλαμβανομένων των ειδώλων της K-pop ITZY, ENHYPEN και άλλων – να συμμετέχουν σε μία νέα χορευτική τάση με το τραγούδι.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»
GOSSIP NEWS
Εξώδικο στον Drake από τους διαχειριστές της περιουσίας του Tupac Shakur

Στο επίκεντρο της διαμάχης είναι ένα τραγούδι τεχνητής νοημοσύνης με την ψεύτικη φωνή του Tupac. Οι διαχειριστές της περιουσίας του Tupac Shakur έστειλαν εξώδικο στον Drake, ζητώντας του

Περισσότερα»