Ο V των BTS αγγίζει τα όρια της ειλικρίνειας στο νέο single «FRI(END)S»

Μια συγκινητική εξομολόγηση γεμάτη γοητεία και βάθος από τον V των BTS.

Ο V των BTS κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο νέο single του «FRI(END)S».

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου του σόλο άλμπουμ «Layover» τον Σεπτέμβριο του 2023, το οποίο παρουσίασε το ξεχωριστό μουσικό στυλ και το συναισθηματικό βάθος του V, ο ταλαντούχος τραγουδιστής επιστρέφει με το «FRI(END)S» για να μαγέψει ξανά το κοινό με τη μοναδική γοητεία του και το ιδιαίτερο στυλ του.

Το «FRI(END)S», το οποίο συνδυάζει pop, soul και R&B στοιχεία, μιλάει για μία συγκινητική εξομολόγηση που σηματοδοτεί την άφιξη της άνοιξης.

Η πλούσια και γεμάτη συναίσθημα φωνή του V, που κινείται αβίαστα μεταξύ χαμηλών και ψηλών τόνων, μαζί με τη γλυκιά μελωδία και τον χαλαρωτικό ρυθμό, ενισχύουν την ατόφια ειλικρίνεια και τη γλυκύτητα των συναισθημάτων που μεταφέρει το τραγουδιού.

Επιπλέον, η δυναμική ενέργεια της χορωδίας προς το τέλος οδηγεί το τραγούδι στην κορύφωσή του.

Μέσα από τους έξυπνους στίχους του, το «FRI(END)S» εκφράζει την επιθυμία του V να «τελειώσει» μία φιλία και να ανεβάσει μία μακροχρόνια σχέση σε ένα πιο βαθύ επίπεδο, όπως υποδηλώνει έξυπνα το λογοπαίγνιο του τίτλου – με το «End» μέσα στη λέξη «Friends».

«Το “FRI(END)S” είναι ένα τραγούδι που ηχογράφησα ενώ έψαχνα κάτι ξεχωριστό να προσφέρω στους θαυμαστές μου. Είναι γεμάτο γοητεία και πραγματικά πιστεύω ότι θα αγαπηθεί από το Army», δηλώνει ο V των BTS.

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε πριν την κυκλοφορία του «Layover», κατά τη διάρκεια του οποίου άφησε ένα μήνυμα στους θαυμαστές του.

Το music video για το «FRI(END)S» σκηνοθετήθηκε από τον διάσημο Βρετανό φωτογράφο και σκηνοθέτη Samuel Bradley.

Το βίντεο αποτελείται από στοιχεία που προκαλούν συμπόνοια και έκπληξη μέσα από τις απρόσμενες ανατροπές του, αποκλίνοντας από τα στερεότυπα που απεικονίζουν την κλασική αφήγηση της μετάβασης μίας φιλίας σε έναν έρωτα.

Όπως εξηγεί ο σκηνοθέτης, «το βίντεο απεικονίζει τον V ως έναν συγκρουόμενο πρωταγωνιστή που βιώνει την αγάπη από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες» – μία ως ελεύθερος άνθρωπος και η άλλη μέσα σε μία ρομαντική σχέση.

Καθώς η μέρα του εκτυλίσσεται δύο φορές, στο ένα σενάριο είναι μόνος ανάμεσα σε ζευγάρια, νιώθοντας πικρία και μοναξιά, ενώ στο δεύτερο, είναι και ο ίδιος μέρος ενός ζευγαριού και αποπνέει τη ζεστασιά της άνοιξης με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Η αισθητική του music video αναδεικνύεται από τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια που φαίνεται στις διακριτικές αλλαγές του V στην ενδυμασία, το χτένισμα, τα αξεσουάρ και τις εκφράσεις του προσώπου του που τονίζουν την αβίαστα cool γοητεία του.

Μαζί με τα ονειρικά οπτικά εφέ και την ευρεία γκάμα μεταξύ εκκεντρικών και κομψών των looks, η επανάληψη στο βίντεο ξεδιπλώνεται με χιούμορ μαύρης κωμωδίας ως δύο ξεχωριστές αφηγήσεις.

Επιπλέον, η επιλογή του θανάτου ως μοτίβο για να διακρίνει κανείς τις ζωές ενός «μοναχικού άντρα» και ενός «ερωτευμένου άντρα» δημιουργεί μία συναρπαστική ανατροπή στην πλοκή.

Αυτό το στοιχείο προσφέρει μία νέα οπτική γωνία, ερμηνεύοντας τη λέξη «End» στον τίτλο του τραγουδιού όχι μόνο ως το τέλος μίας φιλίας αλλά και ως «το τέλος» ή ακόμα και τον ίδιο τον θάνατο – ένα ασυνήθιστο θέμα σε ένα τραγούδι για την εξομολόγηση ρομαντικών συναισθημάτων.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»
GOSSIP NEWS
Εξώδικο στον Drake από τους διαχειριστές της περιουσίας του Tupac Shakur

Στο επίκεντρο της διαμάχης είναι ένα τραγούδι τεχνητής νοημοσύνης με την ψεύτικη φωνή του Tupac. Οι διαχειριστές της περιουσίας του Tupac Shakur έστειλαν εξώδικο στον Drake, ζητώντας του

Περισσότερα»