Bon Jovi: Ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ «Forever» – Ακούστε το single «Legendary»

Οι Bon Jovi γιορτάζουν τα 40 χρόνια τους με ένα νέο άλμπουμ.

Οι Bon Jovi, ένα από τα πιο εμβληματικά συγκροτήματα στην ιστορία, συνεχίζουν τον εορτασμό των 40 ετών τους με την κυκλοφορία του νέου single και music video «Legendary».

Το μνημειώδες τραγούδι προετοιμάζει το έδαφος για το 16ο άλμπουμ των Bon Jovi, με τίτλο «Forever», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου.

Το νέο άλμπουμ «Forever» είναι τώρα διαθέσιμο για προ-παραγγελία
σε μία ποικιλία εκδόσεων για τους θαυμαστές μεταξύ των οποίων αποκλειστικές επιλογές βινυλίου σε διάφορα χρώματα, CDs, κασέτες και υπογεγραμμένες περιορισμένες εκδόσεις.

Μια εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση βινυλίου σε χρώμα Ocean Waves θα περιλαμβάνει μία μοναδική polaroid φωτογραφία του Jon Bon Jovi.

Σε συνδυασμό με τα Βραβεία Grammy του περασμένου μήνα, ο Jon Bon Jovi ανακηρύχθηκε Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2024 από την οργάνωση MusiCares.

Ο frontman των Bon Jovi τιμήθηκε με μία συναυλία – αφιέρωμα με σπουδαίους καλλιτέχνες στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες, με τις συμμετοχές των Bruce Springsteen, Shania Twain, Melissa Etheridge, Sammy Hagar, Jason Isbell, Jelly Roll, Pat Monahan των TRAIN και πολλών άλλων.

«Αυτό το άλμπουμ είναι μία επιστροφή στη χαρά. Από τη σύνθεση μέχρι την ηχογράφηση, είναι Bon Jovi σε όλο τους το μεγαλείο, μουσική που σε κάνει να ανεβάσεις την ένταση», δήλωσε ο Jon Bon Jovi.

Στο «Forever» συμμετέχει και πάλι τον Jon Bon Jovi μαζί με τα άλλα ιδρυτικά μέλη των Bon Jovi, τον keyboardist David Bryan και τον ντράμερ Tico Torres. Μαζί τους παίζουν ο μπασίστας Hugh McDonald και ο κιθαρίστας Phil X.

Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 26 Απριλίου στο Disney+ το «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story», το πρώτο ντοκιμαντέρ για την ιστορία του συγκροτήματος με την πλήρη συνεργασία όλων των παλαιών και σημερινών μελών των Bon Jovi.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα προηγουμένως στο φεστιβάλ SXSW.

Ακολουθώντας ένα από τα πιο εμβληματικά συγκροτήματα του κόσμου και τον frontman τους, Jon Bon Jovi, το ντοκιμαντέρ μας δίνει μία ματιά πίσω από τη μουσική και τον άνθρωπο.

Το ντοκιμαντέρ είναι μία παραγωγή της ROS, της εταιρείας του σκηνοθέτη Gotham Chopra, και γιορτάζει τα 40 χρόνια από το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος, «Bon Jovi», που κυκλοφόρησε στις 21 Ιανουαρίου 1984 από τις Polygram/Mercury Records, λιγότερο από ένα χρόνο μετά την ίδρυσή τους στην πατρίδα τους, το Νιού Τζέρσεϊ.

Με μία λαμπρή καριέρα που εκτείνεται σε τέσσερις δεκαετίες, οι Bon Jovi έχουν κερδίσει επάξια τη θέση τους ανάμεσα στα πιο θρυλικά ονόματα της rock, έχοντας λάβει τιμητικές διακρίσεις όπως η εισαγωγή τους στο Rock & Roll Hall of Fame και στο Songwriters Hall of Fame.

Το συγκρότημα έχει πουλήσει πάνω από 130 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, διαθέτει αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του και έχει δώσει χιλιάδες συναυλίες για περισσότερους από 35 εκατομμύρια θαυμαστές σε 50 χώρες.

Μόνο την τελευταία δεκαετία, τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων των συναυλιών τους ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Διατηρώντας ενεργή παρουσία από το 1983, οι Bon Jovi παραμένουν ένα εξαιρετικό rock ‘n’ roll συγκρότημα

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»
GOSSIP NEWS
Εξώδικο στον Drake από τους διαχειριστές της περιουσίας του Tupac Shakur

Στο επίκεντρο της διαμάχης είναι ένα τραγούδι τεχνητής νοημοσύνης με την ψεύτικη φωνή του Tupac. Οι διαχειριστές της περιουσίας του Tupac Shakur έστειλαν εξώδικο στον Drake, ζητώντας του

Περισσότερα»