Η Perrie Edwards ανακοινώνει το πρώτο της single «Forget About Us»

Η Perrie Edwards είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη σόλο καριέρα της.

Η Perrie Edwards κρατούσε εδώ και μήνες τους θαυμαστές της σε αγωνία ενώ ετοίμαζε με σχολαστικότητα τα πρώτα της σόλο βήματα στη δισκογραφία μετά τις Little Mix.

Ωστόσο, η αναμονή δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα, καθώς η Perrie Edwards ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο πρώτο single της σόλο καριέρας της.

Η 30χρονη τραγουδίστρια έδωσε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο το εξώφυλλο του νέου single και αποκάλυψε ότι το τραγούδι έχει τίτλο «Forget About Us».

«Δε θέλω ποτέ να μας ξεχάσεις», τραγουδάει και μας δίνει επίσης μία μικρή γεύση από μερικούς ακόμα στίχους του τραγουδιού.

Ανακοινώνοντας το τραγούδι στα social media, η Perrie σχολίασε: «“Να και η αλήθεια…” Ουάου. Συνέβη! Το πρώτο μου σόλο single, “Forget About Us”, έρχεται».

Το «Forget About Us» συνυπογράφει ο Ed Sheeran, ο οποίος έχει συμμετάσχει στη δημιουργία δύο τραγουδιών του πρώτου άλμπουμ της.

Μια πηγή δήλωσε στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας The Sun ότι ο Ed Sheeran ήταν τόσο σίγουρος για το τραγούδι που είπε στην Perrie: «Αυτό είναι το πρώτο σου single.»

Η Perrie Edwards έκανε κάποιες μικρές αλλαγές στους στίχους πριν ηχογραφήσει το τραγούδι και γυρίσει το music video στο Κέιπ Τάουν τον περασμένο μήνα.

Πρόσφατα, η Perrie Edwards προσκάλεσε θαυμαστές της και ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας σε αποκλειστικά listening parties στο Λονδίνο, όπου παρουσίασε στους τυχερούς παρευρισκόμενους αποσπάσματα από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό άλμπουμ της και μοιράστηκε ιστορίες από τη δημιουργία του.

Η Perrie Edwards διατηρούσε σχετικά χαμηλούς τόνους τους τελευταίους μήνες, καθώς ήταν απασχολημένη στο στούντιο προετοιμάζοντας το πολυαναμενόμενο σόλο ντεμπούτο της.

Εκτός από τον Ed Sheeran, η τραγουδίστρια των Little Mix συνεργάστηκε και με τη RAYE για την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της. Όπως εξήγησε η ίδια η Perrie, η απίστευτη συνεργασία τους μιλάει για το πείσμα της σε κάθε τσακωμό.

Οι Little Mix ανακοίνωσαν τον Δεκέμβριο του 2021 ότι επρόκειτο να χωρίσουν τους δρόμους τους μετά από «δέκα απίστευτα χρόνια».

Το συγκρότημα, το οποίοι αποτελούνταν επίσης από τη Leigh Anne-Pinnock και την Jade Thirlwall (μετά την αποχώρηση της Jesy Nelson το 2020), διαλύθηκε επίσημα τον Μάιο του 2022, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του «The Confetti Tour».

Το νέο single «Forget About Us» της Perrie Edwards αναμένεται να κυκλοφορήσει «σύντομα» από την Columbia Records / Sony Music και είναι ήδη διαθέσιμο για pre-save στις ψηφιακές πλατφόρμες.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»