Karol G και Tiësto γιορτάζουν την αγάπη με το νέο single «Contigo»

Η Karol G και ο Tiësto ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Η Karol G συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία της με το νέο single «Contigo» σε συνεργασία με τον Tiësto.

Αυτό το γοητευτικό μείγμα pop και EDM αποτίει φόρο στις pop ρίζες της, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα: όλοι έχουν το δικαίωμα να γιορτάσουν την αγάπη σε όλες τις μορφές της.

Το «Contigo» είναι ένα ισπανόφωνο τραγούδι που συνδυάζει ρυθμικό latin pop στοιχεία με πινελιές από EDM, χρησιμοποιώντας παράλληλα ένα sample από το κλασικό τραγούδι «Bleeding Love» της Leona Lewis από το 2007.

Την παραγωγή του «Contigo» έχει υπογράψει ο εμβληματικός DJ και μουσικός παραγωγός Tiësto.

Αυτή είναι η τρίτη συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, που αποφέρει ακόμα καρπούς, μετά το «Don’t Be Shy» (2021) και το «Provenza (Remix)» από το άλμπουμ «Mañana Será Bonito (Bichota Season)» της Karol G (2023).

Το «Contigo» είναι γεμάτο από το πάθος και τη δύναμη της αγάπης, αλλά εξερευνά και την πολυπλοκότητα που τη συνοδεύει.

Η ιστορία που υφαίνεται στο «Contigo» ζωντανεύει μέσα από ένα συναρπαστικό μουσικό βίντεο με πρωταγωνιστές την Karol G, τον Tiësto και τη Πορτορικανή ράπερ και τραγουδίστρια  Young Miko.

Το music video για το «Contigo» παρουσιάζει τη στήριξη της Karol G.

Ακόμα και αν ένας έρωτας είναι «απαγορευμένος», η Karol G και η Young Miko εκφράζουν έντονα τη συναισθηματική και σωματική έλξη που τρέφουν η μία για την άλλη.

Το music video ακολουθεί την τρυφερή ιστορία ενός ζευγαριού με μια αγνή και μοναδική σύνδεση, δημιουργώντας έναν οικείο κόσμο στον οποίο φαίνεται να είναι οι μόνοι άνθρωποι που υπάρχουν, απομονωμένοι από τον θόρυβο του κόσμου

Ζουν και αγαπούν έντονα, γιορτάζοντας εκείνα τα συναισθήματα που δεν μπορούν να ελέγξουν και που είναι τόσο δυνατά που ξεπερνούν όλα τα εμπόδια.

Τα πρόσφατα επιτεύγματα της Karol G αποδεικνύουν την απαράμιλλη της επίδραση στη μουσική βιομηχανία.

Την προηγούμενη χρονιά, η πολυπλατινένια καλλιτέχνιδα ξεπέρασε τα 8,1 δισεκατομμύρια views στο YouTube, κατακτώντας μία θέση ανάμεσα στους 10 πιο καλλιτέχνες με τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως για το 2023.

Σε αυτή την ιστορική χρονιά, ανέβηκε στην κορυφή του Global Top Songs Chart με τη συνεργασία της με τη Shakira στο «TQG», το οποίο κυριάρχησε στο No. 1 σε 20 χώρες διεθνώς.

Η Karol G έχει πάνω από 34 εκατομμύρια συνδρομητές στο επίσημο κανάλι της στο YouTube και μέχρι σήμερα επτά τραγούδια της έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο views στην πλατφόρμα: «China», «Secreto», «Tusa», «Culpables», «BICHOTA», «Ahora Me Llama» και «EL MAKINON»

Το 2023, η Karol G έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα που κατέκτησε την κορυφή του Billboard 200 με ένα ισπανόφωνο άλμπουμ χάρη στο «Mañana Será Bonito».

Στις αρχές του Φεβρουαρίου, η Κολομβιανή τραγουδίστρια κέρδισε το πρώτο της Grammy, λαμβάνοντας το βραβείο για το Best Música Urbana Album για το «Mañana Será Bonito».

Επίσης, η Karol G ονομάστηκε Γυναίκα της Χρονιάς 2024 από τα Women in Music Awards του Billboard, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο YouTube Theater στο Hollywood Park του Λος Άντζελες.

Η Karol G είναι έτοιμη να καταρρίψει πολλά ρεκόρ και το 2024.

Πρόσφατα, ξεκίνησε την περιοδεία της «Mañana Será Bonito Latam Tour» από την Πόλη του Μεξικού με μια ανεπανάληπτη επίδοση: έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα που έκανε τρεις συνεχόμενες sold out συναυλίες στο Estadio Azteca, συγκεντρώνοντας 80.000 θεατές κάθε βράδυ.

Η αξιοσημείωτη ικανότητα της Karol G να ενώνει τους πιστούς θαυμαστές της και να υπερβαίνει τα σύνορα αποδείχτηκε από τη συγκινητική χειρονομία τους – ένα τεράστιο πανό με τα λόγια «δεν θέλω ζωή αν δεν είσαι εσύ», που αποτέλεσε τη βάση για το νέο τραγούδι της.

Είναι σίγουρο ότι η Karol G θα σημειώσει πολλά ακόμη ορόσημα στην καριέρα της, συνεχίζοντας να δημιουργεί μουσική με παγκόσμια απήχηση που αγγίζει την ψυχή και συγκινεί τους θαυμαστές σε όλα τα μέρη του κόσμου.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»