Pharrell Williams και Miley Cyrus κυκλοφορούν το «Doctor (Work It Out)»

Ο Pharrel Williams και η Miley Cyrus μοιράζονται μετά από μία δεκαετία την ακυκλοφόρητη συνεργασία τους στο single «Doctor (Work It Out)»

Το τραγούδι ακούστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ανδρικής συλλογής της Louis Vuitton για τη σεζόν φθινόπωρο – χειμώνας 2024 στο Παρίσι τον περασμένο Ιανουάριο, με τον Pharrell Williams, τον πολυπράγμονα ράπερ, τραγουδιστή, παραγωγό και καλλιτεχνικό διευθυντή του τμήματος ανδρικής ένδυσης της Louis Vuitton, να επιβεβαιώνει στη συνέχεια την κυκλοφορία της συνεργασία της.

Το «Doctor (Work It Out)» προοριζόταν για το περίφημο άλμπουμ «Bangerz» της Miley Cyrus που κυκλοφόρησε το 2013, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο τελικό tracklist.

Ένα ακυκλοφόρητο demo του «Doctor» διέρρευσε το 2017 και από τότε το τραγούδι έγινε αγαπημένο του κοινού, το οποίο ανυπομονούσε όλα αυτά τα χρόνια για την επίσημη κυκλοφορία του.

Ο Pharrell Wiliams έκανε την παραγωγή σε αρκετά τραγούδια από το «Bangerz» και επανενώθηκε με τη Miley Cyrus ένα χρόνο αργότερα, το 2014, στο τραγούδι «Come Get It Bae» από το προσωπικό του άλμπουμ του «G I R L».

Το «Doctor (Work It Out)» αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της ικανότητας της Miley Cyrus να συνδυάζει διαφορετικά είδη και του αδιαμφισβήτητου ταλέντου της.

Η Miley Cyrus διένυσε μία εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά το 2023 με την κυκλοφορία της τεράστιας επιτυχίας της «Flowers» και του όγδοου άλμπουμ της, «Endless Summer Vacation», το οποίο απέσπασε θετικά σχόλια για την ώριμη θεματολογία του και την ηχητική εξέλιξή του.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»