Η SZA θα εμφανιστεί στα Grammy 2024

Η Ακαδημία Ηχογράφησης επιβεβαίωσε ότι η SZA, η οποία ηγείται με εννέα υποψηφιότητες, όχι μόνο θα διαγωνιστεί για τα πολυπόθητα βραβεία Grammy αλλά και θα ανέβει στη σκηνή ως επιλεγμένη ερμηνεύτρια στα επερχόμενα 66α Βραβεία Grammy την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Η υποψήφια για Grammy καλλιτέχνιδα, του οποίου το ξεχωριστό άλμπουμ «SOS» έχει κερδίσει τα σε κατηγορίες όπως το Άλμπουμ της Χρονιάς, το Δίσκο της Χρονιάς και το Τραγούδι της Χρονιάς, πρόκειται να προσφέρει μια συγκλονιστική ερμηνεία που υπόσχεται να είναι το αποκορύφωμα των απόγευμα.

H SZA εντάσσεται σε μια επιφανή σύνθεση συναδέλφων ερμηνευτών, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων αισθήσεων Billie Eilish, Dua Lipa και Burna Boy, μαζί με θρύλους της μουσικής όπως ο Billy Joel και η Joni Mitchell, που θα κοσμήσουν τη σκηνή των Grammy για πρώτη φορά στην αξιοσημείωτη καριέρα της έξι δεκαετιών.

Επιπρόσθετα στην προσμονή, οι U2 θα δημιουργήσουν ιστορία με την πρώτη ζωντανή μετάδοση από το εμβληματικό Sphere στο Λας Βέγκας, υποσχόμενο ένα οπτικά εκπληκτικό και μουσικά πρωτοποριακό θέαμα.

Η τελετή των βραβείων Grammy, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 8 μ.μ. ανατολική ώρα ή 5 μ.μ. ώρα Ειρηνικού στο CBS. Με την SZA στην πρώτη γραμμή με τις εννέα υποψηφιότητές της, η βραδιά είναι έτοιμη να είναι μια γιορτή της μουσικής υπεροχής, με άλλες αξιόλογες υποψήφιες όπως η Victoria Monét και η Phoebe Bridgers επίσης να συμμετέχουν με επτά νεύματα η καθεμία.

Φροντίστε να μην χάσετε αυτό το μνημειώδες γεγονός, καθώς οι λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο περιμένουν με ανυπομονησία μια βραδιά γεμάτη με αξέχαστες ερμηνείες και την αποκάλυψη των φετινών νικητών Grammy. Η σκηνή έχει στηθεί, οι υποψηφιότητες έχουν ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για μια μουσική υπερβολή έχει επίσης ξεκινήσει!

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»