H Coi Leray κυκλοφορεί το νέο single «Wanna Come Thru» σε συνεργασία με τον παραγωγό Mike WiLL Made-It

Η Coi Leray εισέρχεται σε μια νέα φάση της καριέρας της, καθώς η 26χρονη καλωσόρισε την «μεγαλωμένη και σέξι» εποχή της για το 2024.

Η ράπερ των «Players» κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ για τη νέα χρονιά την Πέμπτη (25 Ιανουαρίου), καθώς έπαιξε τον βετεράνο των Ear Drummers, Mike Will Made-It, στην παραγωγή για το σαγηνευτικό «Wanna Come Thru».

«Αυτό το τραγούδι είναι για μένα για την ενήλικη και σέξι ζωή μου. Μεγαλωμένη και σέξι σημαίνει να είσαι τόσο ερωτευμένος με τον εαυτό σου – που είναι ένα από τα πιο σέξι, πιο ώριμα, ωριμότερα πράγματα που μπορεί να [είναι] μια γυναίκα. Καθώς μεγαλώνεις και αγγίζεις τη γυναικεία σου ιδιότητα και τη θηλυκότητά σου και νιώθω ότι πρέπει να το αγκαλιάσεις αυτό», είπε σε δήλωσή της.

«Νιώθεις καλά για τον εαυτό σου. κοιτάζοντας στον καθρέφτη και απλά αγαπάς τον εαυτό σου. Το 2024 θα είναι η ενήλικη και σέξι εποχή μου. Αναλαμβάνω φέτος. Έχω τόση νέα μουσική και μια εντελώς νέα πλευρά μου να γνωρίσω».

Ο Mike Will Made-It υπερασπίστηκε την τελευταία προσφορά της Coi ως «ρεκόρ που αλλάζει τον πολιτισμό».

«Το τραγούδι είναι απλώς φρέσκο ​​και προοδευτικό», πρόσθεσε ο παραγωγός της Ατλάντα. «Αυτό που μου αρέσει είναι ότι ακούγεται απλό και εύκολο στην πέψη και σε βάζει αμέσως σε μια διάθεση. Είναι το καλύτερο συναίσθημα ποτέ να μπορείς να δημιουργήσεις ένα τραγούδι που κάνει τον ακροατή να νιώθει καλά. Αυτό είναι το Νο. 1 fasho, έχουμε πολλά ακόμα στο δρόμο. The Ear Drummer/Trendsetter Way.”

Η Coi Leray κάνει επίσης μια μετάβαση από την πλευρά των επιχειρήσεων, καθώς αποχώρησε από τη Republic Records, όπου έχει υπογράψει από το 2019, υπέρ της ένταξης της στην Island Records. Το “Wanna Come Thru” είναι η πρώτη της κυκλοφορία στο Island και υπάρχουν πολλά ακόμα για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους.

Η ράπερ από το Νιου Τζέρσεϋ παρουσίασε την επιτυχία της το 2023 σε ένα ζευγάρι υποψηφιοτήτων για Grammy, όπου θα διαγωνιστεί τον επόμενο μήνα στο καλύτερο ραπ τραγούδι (“Players”) και στην καλύτερη ποπ/χορευτική ηχογράφηση (“Baby Don’t Hurt Me”) κατηγορίες.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»