Η Emily Ratajkowski συμμετέχει στο νέο βίντεο κλιπ του Travis Scott για το τραγούδι «I Know?»

Ο Travis Scott δεν κατάφερε να αφήσει ένα διαρκές σημάδι στην ιστορία με το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του, Utopia, που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό που υποτίθεται ότι ήταν το Yeezus της γενιάς του αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα αξιοπρεπές άλμπουμ με περισσότερο ή λιγότερο ενδιαφέρουσες πτυχές.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Travis Scott δεν πέτυχε κάποιες επιτυχίες. Όσον αφορά τους αριθμούς, το Utopia είχε καλή απόδοση. Δεν είχε το ξεχωριστό κομμάτι για να φλερτάρει με αλγόριθμους, αλλά δεν υπάρχει χώρος για παράπονα. Ακόμη και όσον αφορά τους καλεσμένους που θα εμφανιστούν στο τελευταίο του βίντεο, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ άσχημα.

Έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του Utopia, ο Travis Scott επέστρεψε πίσω από την κάμερα για το βίντεο του «I Know?», σε συν-σκηνοθεσία, φυσικά, του πιστού του συνεργάτη Dave Meyers. Σε αυτό το βίντεο, ο ράπερ πλοηγείται ταυτόχρονα σε δύο ρομαντικές σχέσεις: από τη μία πλευρά, με ένα από τα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα στον κόσμο, την Emily Ratajkowski, και από την άλλη, με τον Anok Yai.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»