Η Jessica Chastain αποκαλύπτει ότι η Taylor Swift κάποια στιγμή τις είχε ετοιμάσει ένα playlist χωρισμού

Η Jessica Chastain αποκάλυψε ότι η Taylor Swift τις έκανε μια εξατομικευμένη playlist για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει έναν χωρισμό.

Η ηθοποιός μοιράστηκε ότι το αστέρι του «Eras» της έστειλε μια playlist χωρισμού μετά την πρώτη τους γνωριμία στο Met Gala το 2011.

«Ήταν η πρώτη χρονιά που με κάλεσαν στο Met Ball, και έτυχε και καθόμασταν και οι δύο η μια δίπλα στην άλλη. Ήμασταν δίπλα στον Ryan Murphy, ο οποίος μόλις άρχιζε να γίνεται επιτυχημένος με όλες τις τηλεοπτικές του εκπομπές», αποκάλυψε η Chastain σε ένα νέο επεισόδιο του The Tonight Show With Jimmy Fallon.

«Ήταν τόσο γλυκιά. Μόλις χώρισα και της μιλούσα για αυτό. Πήγαμε και χορέψαμε μαζί – ήταν μια τόσο διασκεδαστική βραδιά».

 

Λίγο μετά την πρώτη τους συνάντηση, η ηθοποιός του Molly’s Game ανακάλυψε ένα email από τη Swift στα εισερχόμενά της. «Την επόμενη μέρα, είχα ένα e-mail από το iTunes που έγραφε Taylor Swift, και απλώς νόμιζα ότι ήταν ένα άλμπουμ της Taylor Swift», είπε η Chastain. «Μου είχε φτιάξει ένα playlist χωρισμού και μου το έστειλε. Δεν είναι αυτό το πιο γλυκό; Και εδώ νόμιζα ότι ήταν σαν διαφήμιση της Taylor Swift. Και ήταν σαν, «περίμενε ένα λεπτό;» Επιμελήθηκε όλα αυτά τα τραγούδια χωρισμού για να με στείλει για να με βοηθήσει να ξεπεράσω τον χωρισμό μου».

 

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη νέα ταινία Memory, επανενώθηκε πρόσφατα με τη Swift κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Eras» στην Πόλη του Μεξικού το καλοκαίρι, όπου πόζαραν μαζί σε μια φωτογραφία.

 

“Αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας με πολύ καλό περιεχόμενο @taylorswift Eras Tour”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram τον Αύγουστο.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»