Ο Noah Kahan ερμηνεύει το «Dial Drunk» & «Stick Season» στο ντεμπούτο του SNL

Ο γεννημένος στο Βερμόντ τραγουδιστής-τραγουδοποιός, ο οποίος κέρδισε υποψηφιότητα καλύτερου νέου καλλιτέχνη στα Grammys του επόμενου έτους, άνοιξε με τη συνεργασία του Post Malone “Dial Drunk” και έκλεισε με το πρωτοποριακό τραγούδι του “Stick Season”, το οποίο πρόσφατα πήρε τη διασκευή από την Olivia Rodrigo.

Το ζευγάρι των κομματιών – που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Νο. 25 και στο Νο. 31 στο Billboard Hot 100 chart, αντίστοιχα – εμφανίζονται στην πολυτελή έκδοση του τρίτου άλμπουμ του Kahan, Stick Season. Η διευρυμένη έκδοση του σετ του 2022 έπεσε το καλοκαίρι και έφτασε στο Νο. 3 του τσαρτ άλμπουμ του Billboard 200.

«Ήταν ένας απίστευτος ενάμιση χρόνο τώρα… ένας ανεμοστρόβιλος προσοχής και μια υπέροχη έκρηξη αγάπης από τους θαυμαστές», είπε ο Kahan στο Billboard τον Σεπτέμβριο.

Αφού εμφανίστηκε στο επεισόδιο του SNL που φιλοξενήθηκε από την Emma Stone, ο Kahan χαρακτήρισε την εμπειρία «μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας μου». “Διασκέδασα λίγο με τους φίλους μου και τραγούδησα για λίγους ανθρώπους χθες το βράδυ”, έγραψε στο X. “@nbcsnl σας ευχαριστώ για μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου.”

Θα υπάρξουν άλλα δύο επεισόδια του SNL φέτος: 9 Δεκεμβρίου με παρουσιαστή τον Adam Driver και μουσικό καλεσμένο την Olivia Rodrigo και 16 Δεκεμβρίου με παρουσιάστρια (και SNL alum) Kate McKinnon και τη μουσικό καλεσμένη Billie Eilish.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»