Martin Garrix και JVKE συνεργάζονται στο «Hero» για το MARVEL SNAP

Το music video για το «Hero» εξερευνά τα σκαμπανεβάσματα μίας σχέσης μέσα από τα αγαπημένα ζευγάρια της Marvel.

Ο superstar DJ και μουσικός παραγωγός, Martin Garrix, και ο πολυτάλαντος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός JVKE κυκλοφορούν σε συνεργασία με τις Nuverse, Second Dinner και MARVEL Entertainment σήμερα το νέο τραγούδι τους «Hero» για το mobile game MARVEL SNAP, το οποίο συνοδεύεται από ένα animated μουσικό βίντεο γεμάτο με υπερήρωες.

Σε αυτό το βίντεο γεμάτο περιπέτεια, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο παιχνίδι MARVEL SNAP, οι επικές ιστορίες αγάπης της Marvel χρησιμοποιούνται για να εξερευνήσουν τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες του να ερωτεύεσαι και να ξεχνάς.

Στο βίντεο, ο JVKE βυθίζεται σε σκέψεις και σε μία φανταστική εξερεύνηση όταν λαμβάνει ένα πολύ συνηθισμένο μήνυμα που ανέφερε «Μπορούμε να μιλήσουμε;» από την πρώην σύντροφό του, την Georgia.

Ο JVKE εξερευνά τα σκαμπανεβάσματα μίας σχέσης μέσα από αγαπημένα ζευγάρια της Marvel, όπως ο Spider-Man και η Mary Jane, η Storm και ο Black Panther και ο Vision και η Wanda.

Το «Hero» παρουσιάζει μία νέα πλευρά του πάντα πολύπλευρου Martin Garrix, με έναν μυστηριώδη, δυσοίωνο ήχο στον οποίο συνδυάζεται άψογα η φωνή του JVKE.

Το τραγούδι, που κυκλοφορεί από τις STMPD Records/Sony Music Netherlands/RCA Records, έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη προσμονή σε όλο τον κόσμο, από τότε που ο Martin Garrix ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Martin Garrix λέει: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συμμετέχω σε αυτό το έργο. Μου αρέσει να εξερευνώ νέα εδάφη με τη μουσική μου και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που το τραγούδι επιτέλους κυκλοφόρησε σήμερα”.

Το immersive μουσικό βίντεο για το «Hero» δημιουργήθηκε από το βραβευμένο στούντιο animation The Line Animation που εδρεύει στο Λονδίνο.

Το βίντεο προβλήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου στα The Game Awards, όπου το MARVEL SNAP κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Mobile Game. Το MARVEL SNAP κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, ενώ γρήγορα έγινε ένα από τα παιχνίδια με τις περισσότερες λήψεις και την υψηλότερη βαθμολογία της χρονιάς παγκοσμίως.

ΠΗΓΗ : Hit hannel

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»