Η OLIVIA RODRIGO ΥΠΟΔΈΧΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΉ ΤΗΝ AVRIL LAVIGNE – ΤΡΑΓΟΎΔΗΣΑΝ ΜΑΖΊ ΤΟ «COMPLICATED»

Η Olivia Rodrigo τραγούδησε μαζί με την Avril Lavigne.

Η Olivia Rodrigo ενθουσίασε τους θαυμαστές της στη στάση της περιοδείας της «Sour Tour» στο Τορόντο την Παρασκευή 29 Απριλίου όταν υποδέχτηκε έναν πολύ ξεχωριστό καλεσμένο για να τη συνοδεύσει σε ένα κλασικό pop-punk τραγούδι.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης από τις δύο sold-out συναυλίες της στο «Massey Hall» του Τορόντο, η 19χρονη τραγουδίστρια φιλοξένησε επί σκηνής την Avril Lavigne για ένα ντουέτο στην επιτυχία «Complicated» της Καναδής σταρ που έκανε θραύση το 2002.

«Είμαι τόσο, τόσο, τόσο τυχερή γιατί ήρθε εδώ απόψε για να τραγουδήσει μαζί μου», δήλωσε εμφανώς χαρούμενη η Olivia Rodrigo προλογίζοντας την πριγκίπισσα της pop-punk. «Σας παρακαλώ, χειροκροτήστε την Avril Lavigne!», συνέχισε.

Ντυμένοι παρόμοια με καρό πλισέ φούστες και μαύρες μπότες, οι δύο αστέρες της μουσικής ρόκαραν μαζί και αντάλλαξαν στίχους στο δημοφιλές τραγούδι της Avril Lavigne από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο πρώτο άλμπουμ της, «Let Go».

«Δεν ξέρω τι να κάνω από εδώ και πέρα», αστειεύτηκε η Olivia Rodrigo, κουνώντας το κεφάλι της, καθώς η Avril Lavigne αποχωρούσε από τη σκηνή.

Η Avril Lavigne μοιράστηκε αργότερα τον ενθουσιασμό της για το ντουέτο με την Olivia Rodrigo και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ανέβηκα για να τραγουδήσω το “Complicated” στη σκηνή με την Olivia Rodrigo στο Τορόντο απόψε», έγραψε στο Instagram. «Ήταν πολύ γλυκό που εμφανίστηκα μαζί σου απόψε στην περιοδεία “Sour” Να έχεις μια απίστευτη περιοδεία κορίτσι μου. Συνέχισε να σκίζεις. Σου στέλνω πολλή αγάπη», συνέχισε.

Η Olivia Rodrigo έγραψε σε μία δική της ανάρτηση στο Instagram: «Το χθεσινό βράδυ στο Τορόντο ήταν ξεχωριστό, σε ευχαριστώ αγαπημένη Avril Lavigne που τραγούδησες μαζί μου. Σε θαυμάζω».

Η νεαρή pop star διασκευάζει το «Complicated» από την έναρξη της περιοδείας της «Sour Tour» στις αρχές Απριλίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια εκτέλεση του «Seether» των Verruca Salt.

Οι δύο τραγουδίστριες έχουν εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό που τρέφουν η μία για την άλλη, ενώ τον προηγούμενο Δεκέμβριο, η Olivia Rodrigo παρέλαβε από την Avril Lavigne το βραβείο για τον Τραγουδοποιό της Χρονιάς του Variety.

ΠΗΓΗ:hit-channel

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»
GOSSIP NEWS
Εξώδικο στον Drake από τους διαχειριστές της περιουσίας του Tupac Shakur

Στο επίκεντρο της διαμάχης είναι ένα τραγούδι τεχνητής νοημοσύνης με την ψεύτικη φωνή του Tupac. Οι διαχειριστές της περιουσίας του Tupac Shakur έστειλαν εξώδικο στον Drake, ζητώντας του

Περισσότερα»