R3HAB και Jason Derulo συνεργάζονται στο φλογερό single «Animal»

Η συνεργασία του R3HAB και του Jason Derulo θα ελευθερώσει το θηρίο που κρύβετε μέσα σας.

Ο R3HAB και ο Jason Derulo κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους «Animal», σε μία από τις συναρπαστικές συνεργασίες της φετινής χρονιάς.

Αυτό το dance-pop τραγούδι θα ανεβάσει τη θερμοκρασία, ακόμα και αν δεν έχει φτάσει επίσημα το καλοκαίρι.

Το «Animal» είναι ένας εντυπωσιακός συνδυασμός της δυναμικής ηλεκτρονικής μουσικής του R3HAB με τη χαρακτηριστική σέξι pop πινελιά του Jeson Derulo.

Το τραγούδι ξεκινά με μελωδικά φωνητικά και ένα groovy house beat, δημιουργώντας αμέσως την τέλεια ατμόσφαιρα για έναν ξέφρενο και απολαυστικό χορό με ένα πρόσωπο ξεχωριστό για εσάς.

Ο R3HAB προσθέτει λαμπερές progressive μελωδίες και μία δυναμική κορύφωση – και το αποτέλεσμα είναι ένα διασκεδαστικό τραγούδι που θα τραγουδάτε κάθε φορά που θα το ακούτε στα ραδιόφωνο ή θα το χορεύετε όλο το βράδυ.

O R3HAB και ο Jason Derulo έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο R3HAB είχε κάνει επίσημα remixes για τραγούδια του Jason Derulo όπως το «Goodbye» με τους David Guetta, Nicki Minaj και Willy William το 2018, το «Take You Dancing» το 2020, καθώς και για το «Spicy Margarita» με τον Michael Bublé που κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο μήνα.

Ο R3HAB δήλωσε: «Με τον Jason ανταλλάσσαμε ιδέες εδώ και μερικά χρόνια, ψάχνοντας τον τέλειο συνδυασμό. Τότε μου έστειλε το “Animal” και όλα μπήκαν γρήγορα στη θέση τους».

«Αυτό το τραγούδι είναι η τέλεια γέφυρα ανάμεσα στο δικό μου dance όραμα και την pop πινελιά του Jason, που χαρακτηρίζει και ανεβάζει τα τραγούδια του», εξήγησε.

Ο επιτυχημένος μουσικός παραγωγός έπλεξε επίσης το εγκώμιο του Jason Derulo και τον εξήρε για το πάθος και το όραμά του.

«Ο Jason είναι ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της γενιάς μας. Έχει πάθος για τη δουλειά του και ένα ξεκάθαρο καλλιτεχνικό όραμα, κάτι που κάνει τη διαδικασία της δημιουργίας να κυλάει ευχάριστα», ανέφερε.

«Ήταν υπέροχο που συνεργάστηκα μαζί του και ελπίζουμε ότι θα λατρέψετε το “Animal” όσο κι εμείς», συνέχισε.

Ο Jason Derulo πρόσθεσε: «Με τον R3HAB κάναμε μερικά σπουδαία remixes και μας φάνηκε φυσική εξέλιξη να κάνουμε μαζί ένα ολόκληρο τραγούδι».

«Ανταλλάζαμε ιδέες για αρκετό καιρό πριν καταλήξουμε στο “Animal”. Μετά από αυτό, όλα ήρθαν εύκολα και είμαστε ενθουσιασμένοι που το μοιραζόμαστε επιτέλους με τον κόσμο», είπε.

Το «Animal» απογειώνεται καθώς τα φωνητικά του Jason Derulo γίνονται το επίκεντρο.

Η χαρακτηριστική χροιά του χαρίζει στο τραγούδι μία ακαταμάχητη ζωντάνια, ενώ οι ηλεκτρονικοί ήχοι του R3HAB δυναμώνουν την εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Η συγχώνευση των δυο μουσικών κόσμων τους δημιουργεί ένα σαγηνευτικά παιχνιδιάρικο τραγούδι που θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

R3HAB, Jason Derulo – Animal (Official Lyric Video)

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»