Ο Post Malone νιώθει «απίστευτη τιμή» που συνεργάστηκε με την Taylor Swift στο «Fortnight»

Η συνεργασία της Taylor Swift και του Post Malone έγινε το τραγούδι με τα περισσότερα streams στο Spotify σε μία ημέρα.

Ο Post Malone δήλωσε ότι νιώθει «απίστευτη τιμή» που συνεργάστηκε με την Taylor Swift στο νέο άλμπουμ της «The Tortured Poets Department».

Ο 28χρονος καλλιτέχνης συμμετέχει στο single «Fortnight» στο νέο άλμπουμ της Taylor Swift, το οποίο έγινε το τραγούδι με τα περισσότερα streams στο Spotify σε μία μόνο ημέρα μετά την κυκλοφορία του.

Μετά την πρεμιέρα του music video για τη συνεργασία τους στο «Fortnight», ο Post Malone δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα συγκινητικό μήνυμα για την Taylor Swift.

«Είναι κάτι που συμβαίνει μόνο μία φορά στη ζωή να έρχεται στον κόσμο κάποιος σαν την Taylor Swift», έγραψε ο Post Malone στη λεζάντα μίας φωτογραφίας στην οποία οι δύο καλλιτέχνες ποζάρουν μαζί.

«Είμαι συγκλονισμένος από την καρδιά και το μυαλό σου, και νιώθω απίστευτη τιμή που μου ζήτησες να σε βοηθήσω στο ταξίδι σου», συνέχισε.

«Σε αγαπώ πάρα πολύ. Σ’ ευχαριστώ Tay», κατέληξε.

Μια «σινεφίλ του ασπρόμαυρου» από το τραγούδι «loml» του «The Tortured Poets Department» φαίνεται να αποτέλεσε την έμπνευση για το music video του «Fortnight».

Το ασπρόμαυρο μουσικό βίντεο αφηγείται μέσα από σουρεαλιστικές σκηνές την ιστορία δύο ερωτευμένων που ήταν γραφτό να μην είναι μαζί, με πρωταγωνιστές την Taylor Swift και τον Post Malone.

Η Taylor Swift έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε το music video του «Fortnight», με τον Rodrigo Prieto να αναλαμβάνει τη διεύθυνση φωτογραφίας.

Ο Rodrigo Prieto, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής φωτογραφίας τις ταινίες «Barbie» και «Killers of the Flower Moon», έχει συνεργαστεί ξανά με την Taylor Swift στα music videos για τα τραγούδια της «Cardigan», «Willow» και «The Man».

Η Taylor Swift εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Post Malone όταν ανακοίνωσε, πριν από την κυκλοφορία του «The Tortured Poets Department», ότι το «Fortnight» θα ήταν το πρώτο single από το νέο άλμπουμ της.

Η αστέρα της pop δήλωσε ότι είναι «τεράστια θαυμάστρια του Post λόγω των τραγουδιών, των μουσικών πειραματισμών του και των μελωδιών που δημιουργεί και μένουν για πάντα στο μυαλό σου».

«Είχα την τύχη να δω αυτή τη μαγεία να ζωντανεύει από κοντά όταν δουλέψαμε μαζί», σημείωσε.

Μετά την κυκλοφορία του music video για το «Fortnight», η Taylor Swift ανέφερε ότι είναι «πολύ ευγνώμων» στον Post Malone για «όλα όσα έφερε σε αυτή τη συνεργασία».

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»