Ο Suga των BTS σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων για το 2024 με την ταινία «Agust D Tour ‘D-Day’ The Movie»

Η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία του 2024 ανήκει στον Suga.

Αν και στον Suga των BTS απομένει ακόμα ένας χρόνος υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας στη Νότια Κορέα, ο αστέρας της K-Pop αστέρας εξακολουθεί να σαρώνει τα charts από μακριά.

Την Τρίτη 16 Απριλίου, οι εταιρείες Trafalgar Releasing και HYBE ανακοίνωσαν ότι η περιορισμένη προβολή της συναυλιακής ταινίας του alter ego του τραγουδιστή, Agust D, κατέρριψε ρεκόρ εισιτηρίων στις ΗΠΑ και διεθνώς για τη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των προβολών από τις 10 έως τις 14 Απριλίου, η ταινία «SUGA | Agust D TOUR ‘D-Day’ THE MOVIE», συγκέντρωσε έσοδα 10,16 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Αυτή η περιορισμένη κυκλοφορία ήταν αρκετή για να χαρίσει στον Suga το ρεκόρ για τη συναυλιακή ταινία συναυλίας με τις υψηλότερες εισπράξεις στις ΗΠΑ και παγκοσμίως για το 2024, καθώς και για την κινηματογραφική εκδήλωση με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών για έναν σόλο καλλιτέχνη της K-Pop.

Η ταινία προβλήθηκε σε 3.500 κινηματογράφους σε περισσότερες από 100 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα – κυρίως από τις 10 έως τις 13 Απριλίου.

Το «Agust D TOUR ‘D-Day’ THE MOVIE» έφτασε στο No. 2 στο box office της 10ης Απριλίου στη Βόρεια Αμερική με εισπράξεις άνω των 961.000 δολαρίων, με μέσο όρο 1.264 εισιτηρίων ανά αίθουσα σε 784 κινηματογράφους.

Το αθροιστικό σύνολο των εισπράξεων στη Βόρεια Αμερική έφτασε τα 2,3 εκατομμύρια δολάρια.

Οι προβολές της ταινίας σε IMAX κατέγραψαν επίσης εισπράξεις άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, αντιπροσωπεύοντας το 20% των παγκόσμιων εισπράξεων.

Η Trafalgar ήταν επίσης ο διανομέας των συναυλιακών ταινιών με τις υψηλότερες εισπράξεις το 2023 στην Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική, όπως η ταινία «The Eras Tour» της Taylor Swift (267,1 εκατομμύρια δολάρια) και το «Renaissance: A Film by Beyoncé» της Beyoncé (44,4 εκατομμύρια δολάρια).

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την εκπληκτική ανταπόκριση στο “SUGA│Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE”», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trafalgar, Marc Allenby.

«Είναι μία αληθινή απόδειξη της καλλιτεχνικής αξίας του SUGA και όχι μόνο αποδεικνύει τη δύναμη που έχει να κινητοποιεί τους θαυμαστές του, αλλά και υποδηλώνει τη μεγάλη αναζήτηση για εμπειρίες event cinema παγκοσμίως», τόνισε.

Λόγω της ζήτησης στις ΗΠΑ, η κυκλοφορία της ταινίας επεκτάθηκε κατά 100 αίθουσες την εβδομάδα έναρξης της προπώλησης εισιτηρίων και προστέθηκαν επιπλέον προβολές έως τις 21 Απριλίου.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»