Η Dua Lipa λέει ότι σχεδίαζε το “Radical Optimism” πριν απo το ντεμπούτο άλμπουμ της

Η Dua Lipa αποκάλυψε ότι σχεδίαζε την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ της «Radical Optimism» από πριν κυκλοφορήσει καν το πρώτο άλμπουμ της το 2017

Μιλώντας στο περιοδικό Time η τραγουδίστρια μίλησε για το «Radical Optimism», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου.

Η ίδια δήλωσε «Θυμάμαι όταν δούλευα για το πρώτο μου άλμπουμ, έκανα σημειώσεις για το ποιο θα ήταν το τρίτο μου άλμπουμ». «Είναι τρελό να το σκέφτομαι, αλλά θυμάμαι ότι μίλησα στον στενό μου φίλο και A&R Joe [Kentish]

Η Dua Lipa σκέφτηκε επίσης εκείνη την εποχή ότι αφού οι δύο πρώτοι δίσκοι της έτυχαν καλής αποδοχής, τότε «ίσως θα μου άξιζε να βρίσκομαι σε ένα δωμάτιο με έναν καλλιτέχνη που θαυμάζω τόσο”

Η τραγουδίστρια επίσης δήλωσε ότι το “Radical Optimism” θα επιδείξει την ανάπτυξή της: “Ο δίσκος στο σύνολό του είναι πιο ώριμος. Σίγουρα δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν όταν έγραψα το πρώτο μου άλμπουμ. Έχω εξελιχθεί και έχω μάθει τόσα πολλά… Αυτό συνεπάγεται μεγάλη ανάπτυξη και κατανόηση του εαυτού μου, γνωρίζοντας την αξία μου, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους, αγάπη ή φιλία».

“Είμαι απλώς διαφορετικός άνθρωπος, οπότε φυσικά αυτός ο δίσκος θα είναι διαφορετικός”, πρόσθεσε. “Έχω διαφορετικές σκέψεις, επιθυμίες, ανάγκες και προοπτικές. Έχω αλλάξει 180 μοίρες… Αισθάνομαι πιο σίγουρη αυτή τη στιγμή στη ζωή μου”.

Η Dua Lipa κυκλοφόρησε πρόσφατα το τρίτο σινγκλ του άλμπουμ, «Illusion» αφού πρώτα δημοσίευσε το πρώτο σινγκλ του άλμπουμ το πολυαγαπημένο «Houdini» στις αρχές Νοεμβρίου του περασμένου έτους, και ακολούθησε το «Training Season», το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στα Grammy νωρίτερα φέτος.

Τον περασμένο μήνα, επιβεβαιώθηκε ότι η Lipa θα είναι επικεφαλής του Glastonbury Festival 2024 μαζί με τους Coldplay και SZA. Επιπρόσθετα σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να απαθανατίσει την επίσκεψή της στο Worthy Farm για μια νέα ταινία ντοκιμαντέρ.

Ανακοίνωσε επίσης μια μοναδική συναυλία στο ιστορικό Royal Albert Hall του Λονδίνου για αυτό το φθινόπωρο, καθώς και μια σειρά ευρωπαϊκών παραστάσεων για αυτό το καλοκαίρι.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»