Shakira: Ανακοινώνει της νέα της περιοδεία

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την νέα της περιδία κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης έκπληξη την πρώτη βραδιά του φεστιβάλ μουσικής και τεχνών Coachella στην Καλιφόρνια όπου ερμήνευσε το τραγούδι της, Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 δίπλα στον DJ Bizarrap.

Το αστέρι του Hips Don’t Lie στη συνέχεια υποστήριξε την ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας στο Instagram: «Τόσο ενθουσιασμένη που ανακοινώνω επιτέλους ότι το LAS MUJERES YA NO LLORAN WORLD TOUR συμβαίνει! Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή για πάρτι και γιορτή!».

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της στο Χ (Twitter) η παγκόσμια περιοδεία «Las Mujeres Ya No Lloran» ~ ξεκινά τον Νοέμβριο του 2024 στις ΗΠΑ και επισκέπτεται τον υπόλοιπο κόσμο το 2025!»

Αυτή θα είναι η πρώτη παγκόσμια περιοδεία της Shakira μετά το El Dorado το 2018.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνίες ή χώροι διεξαγωγής, αλλά οι θαυμαστές μπορούν να εγγραφούν για τις τελευταίες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας.

Το όνομα της περιοδίας είναι εμπνευσμένο απο το ομώνυμο 12ο στούντιο άλμπουμ της Shakira, “Las Mujeres Ya No Lloran”, που μεταφράζεται ως Women No Longer Cry, που κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου.

Η σταρ σε δήλωση της στην εφημερίδα The Sunday Times αναφερόμενη στον πρόσφατο χωρισμό της απο τον επί 11 χρόνια σύντροφό της και σταρ του ποδοσφαίρου Gerard Pique είπε: «Υπήρχαν τόσα πολλά κομμάτια της ζωής μου που γκρεμίστηκαν μπροστά στα μάτια μου και έπρεπε να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου με έναν τρόπο, μαζεύοντας τα κόκαλα από το πάτωμα και τα βάζω όλα μαζί. Και η κόλλα που τα κράτησε όλα μαζί ήταν η μουσική».

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»