Το «Final, Vol.2» του Enrique Iglesias στa Top 10 Latin Pop Albums

Το 12ο στούντιο άλμπουμ “Final, Vol. 2”, του Enrique Iglesias είναι και πάλι στο top 10 του τσαρτ των Latin Pop Albums του Billboard, κάνει ντεμπούτο στο Νο. 6 στην κατάταξη με ημερομηνία 13 Απριλίου.

Το άλμπουμ, που κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου, μέσω της Sony Music Latin, σηματοδοτεί το τελευταίο άλμπουμ του παγκόσμιου ποπ τραγουδιστή, όπως αναφέρθηκε, και συγκεντρώνει μια διαφορετική εμφάνιση συνεργατών και ειδών, που εκτυλίσσονται μέσα από την κλασική ποπ, reggae-pop, bachata, ακόμα και ποπ.Τελικός, τόμ. Το 2 ξεκινά στο Νο. 6 στα Latin Pop Albums με 3.000 ισοδύναμα άλμπουμ που κερδήθηκαν στις ΗΠΑ κατά την εβδομάδα παρακολούθησης 29 Μαρτίου-4 Απριλίου, σύμφωνα με το Luminate.

Επιπλέον, με το “Fría”, με το Youtuel, ο Iglesias κέρδισε το υψηλότερο ξεκίνημά του στο Latin Pop Airplay, με το Νο. 5 (κατάταξη στις 16 Μαρτίου), μετά το “Me Pasé”, με τον Farruko, για μία εβδομάδα στην κορυφή το 2021 .

Τέλος, χάρη στο “Space In My Heart”, την πρώτη ομάδα του Iglesias με την τραγουδίστρια-τραγουδοποιό της κάντρι, Miranda Lambert, η Ισπανίδα μπαίνει ξανά στη λίστα Adult Top 40 Airplay μετά από 10 χρόνια, όπου το τραγούδι έφτασε στο Νο. 21 του Μάρτιος 2024.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»