Dua Lipa: Το «Illusion» ανεβάζει την αδρεναλίνη και απογειώνει τη διάθεση

Η Dua Lipa παίζει το παιχνίδι της αποπλάνησης και της αποκάλυψης στο «Illusion».

Η Dua Lipa μοιράζεται μαζί μας το νέο single «Illusion» αποκαλύπτει άλλο ένα κομμάτι του παζλ του πολυαναμενόμενου τρίτου άλμπουμ της, «Radical Optimism», που κυκλοφορεί στις 3 Μαΐου.

«Το “Illusion” ήταν το πρώτο τραγούδι που δουλέψαμε μαζί με την Caroline, τον Danny, τον Tobias, τον Kevin», σχολιάζει η Dua Lipa.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, το «Illusion» αναφέρεται σε όλες αυτές τις σχέσεις όπου «ξέρεις σε τι μπλέκεις, αλλά μένεις για την πλάκα».

Το αστείο είναι δικό τους, είναι διασκεδαστικό να παίζεις κάποιον στο δικό του παιχνίδι, γιατί τελικά δεν θα πιστέψεις καμία ψευδαίσθηση», σημειώνει.

Το music video για το «Illusion» είναι απολύτως θεαματικό – και σίγουρα πρέπει να το δείτε.

Μέσα από τη σκηνοθεσία της Tanu Muino, το βίντεο ακολουθεί την Dua Lipa, μαζί με χορευτές, αθλητές καταδύσεων και ομάδες συγχρονισμένης κολύμβησης, στην Piscina Municipal de Montjuïc της Βαρκελώνης στην Ισπανία.

Το βίντεο κορυφώνεται με την Dua Lipa να ανεβαίνει σε έναν πύργο εμπνευσμένο από τα castell, μία αναφορά στην περίφημη καταλανική παράδοση.

Η εμβληματική πισίνα αποτέλεσε επίσης το σκηνικό για το music video του «Slow» (2003) από την Kylie Minogue, ένα από τα αγαπημένα pop idols της Dua.

Η Dua Lipa έγραψε το «Illusion» μαζί με τους συνεργάτες της σε ολόκληρο το νέο άλμπουμ της, Caroline Ailin, Danny L. Harle, Tobias Jesso Jr. και Kevin Parker, ενώ την παραγωγή ανέλαβαν οι Harle και Parker.

Εκτός από το δυναμικό «Illusion», η Dua Lipa έχει παρουσιάσει άλλα δύο δείγματα του νέου άλμπουμ της «Radical Optimism» με τα εξίσου συναρπαστικά singles «Training Season» και «Houdini».

Το Rolling Stone έχει χαρακτηρίσει το «Radical Optimism» ως «pop ευδαιμονία», ενώ σημειώνει ότι είναι «αποκλειστικά και απόλυτα Dua Lipa: dance pop γεμάτη αυτοπεποίθηση αποφθέγματα έτοιμα για λεζάντες στο Instagram».

Το «Radical Optimism», εμπνευσμένο από το ταξίδι αυτογνωσίας της Dua Lipa, είναι ένα άλμπουμ που αγγίζει την αγνή χαρά και την ευτυχία του να έχεις διαύγεια σε καταστάσεις που κάποτε φαινόταν αδύνατες να της αντιμετωπίσεις.

α δύσκολα αντίο και οι ευάλωτες αρχές που προηγουμένως απειλούσαν να σε συνθλίψουν, γίνονται ορόσημα καθώς επιλέγεις την αισιοδοξία και αρχίζεις να κινείσαι με χάρη μέσα στο χάος.

Το «Radical Optimism» μεταφέρει τον ακροατή του σε έναν ονειρικό pop κόσμο πλούσιο σε μουσικότητα, με στίχους χωρίς ταμπού και ηχητικά απελευθερωτικό.

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Radical Optimism» έχει ήδη ξεκινήσει.

Dua Lipa – Illusion (Official Music Video)
RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»