Η Katy Perry είναι ενθουσιασμένη για νέο άλμπουμ της: «Είναι πολύ φωτεινό, χαρούμενο και διασκεδαστικό»

Η Katy Perry θα στήσει ένα μεγάλο πάρτι στο επόμενο άλμπουμ της.

Η Katy Perry είναι ενθουσιασμένη για το «πολύ φωτεινό, χαρούμενο και διασκεδαστικό» νέο άλμπουμ της.

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που η Katy Perry φόρεσε τη μύτη του κλόουν για να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του έκτου άλμπουμ της, «Smile», που κυκλοφόρησε το 2020.

Το «Smile», το οποίο διαδέχτηκε το πιο μελαγχολικό «Witness» του 2017, περιελάμβανε συνεργασίες με ονόματα όπως οι Charlie Puth, Stargate και Zedd σε επίπεδο παραγωγής και είχε έναν αισιόδοξο τόνο με singles όπως τα «Daisies» και «Smile.

Το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου, η Katy Perry μίλησε στο Access Hollywood μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του «American Idol» και έδωσε επίσης μια μικρή γεύση από αυτά που μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές της από το επόμενο άλμπουμ της.

«Δεν έχω κάνει ακόμα έναν δίσκο από μια θέση νιώθοντας πραγματικά χαρούμενη, ολοκληρωμένη και γεμάτη αγάπη», δήλωσε η 39χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει αποκτήσει μία κόρη τρεισήμισι ετών, την Daisy Dove Bloom, με τον αρραβωνιαστικό της, τον ηθοποιό Orlando Bloom.

«Μερικές φορές οι καλλιτέχνες λένε: “Αυτό είναι βαρετό, πρέπει το άλμπουμ να προέλθει από δύσκολες καταστάσεις”, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ φωτεινό και χαρούμενο, σαν αγνή χαρά, διασκέδαση, παιχνιδιάρικο, γιορτινό και μοιάζει με ένα πάρτι», συνέχισε.

Ενώ η Katy Perry δεν έχει ανακοινώσει ακόμη άλλες λεπτομέρειες για το επόμενο άλμπουμ, παραλίγο να διασκεδάσει υπερβολικά το βράδυ της Δευτέρας όταν το περίτεχνο, μεταλλικό pop σε σχήμα γλυπτού που φορούσε, παραλίγο να φύγει στον αέρα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του «American Idol».

«Δεν θα το αποκαλούσα ατύχημα, απλά το μια ενδιαφέρουσα στιγμή στην ζωντανή τηλεόραση», είπε στο Access Hollywood για το περιστατικό.

Ο Luke Bryan προσπάθησε αμέσως να βοηθήσει και να κρατήσει στη θέση του το σκισμένο crop top της Katy Perry, ενώ οι στυλίστες της τραγουδίστριας έσπευσαν να διορθώσουν το outfit και να προλάβουν μια μεγαλύτερη αποκάλυψη στην prime time ζώνη.

«Σχεδόν κάθε σεζόν ή σκίζω τη ραφή του παντελονιού μου ή απλά είμαι υπερβολικά εκδηλωτική. Λατρεύω τόσο αυτό το outfit και ήξερα ότι ρίσκαρα, αλλά σκέφτηκα “ποιος νοιάζεται;”», σχολίασε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια της pop.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η είναι η έβδομη και τελευταία σεζόν της Katy Perry στην κριτική επιτροπή του «American Idol», στην οποία βρίσκεται μαζί με τον Lionel Richie και τον Luke Bryan από το 2018.

Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει ότι αποχωρεί από τον διαγωνισμό ταλέντων για να «βρει ξανά τον δικό της ρυθμό».

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»