Coachella 2024: Οι No Doubt επέστρεψαν στη σκηνή μετά από 9 χρόνια – Η συνάντηση με την Olivia Rodrigo

Το εκρηκτικό reunion των No Doubt στο Coachella 2024 που αναβίωσε τα ’90s.

Οι No Doubt επανένωθηκαν μετά από εννέα χρόνια και έκαναν συναρπαστική εμφάνιση στην κεντρική σκηνή του Coachella 2024 το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου (πρωί Κυριακής 14 Απριλίου σε ώρα Ελλάδας).

Με επικεφαλής μια punk Gwen Stefani, το εμβληματικό ska συγκρότημα επέστρεψε στα ’90s και ’00s παρουσιάζοντας επιτυχίες όπως τα «Just a Girl», «Don’t Speak» και «Ex-Girlfriend».

Οι No Doubt ήταν το τελευταίο όνομα που ανέβηκε στην κεντρική σκηνή του Coachella 2024 πριν από τη headline εμφάνιση του Tyler, the Creator.

Με τη συνοδείας ενός δυναμικού συνόλου πνευστών, οι No Doubt ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με το electro-rock hit «Hella Good» από το 2001.

Η Gwen Stefani – που έχει απολαύσει μια πιο «Simple Kind of Life» από τότε που παντρεύτηκε τον αστέρα της country μουσικής Blake Shelton – εμφανίστηκε σαν ένα εντυπωσιακό «Tank Girl» με ένα φθαρμένο καρό outfit, έτοιμη να ροκάρει με την ίδια παρέα με την οποία ξεκίνησε να παίζει το 1986.

Οι No Doubt φρόντισαν να ξεσηκώσουν τους φανατικούς θαυμαστές τους με λιγότερο γνωστές επιτυχίες από τη δισκογραφία τους, συμπεριλαμβανομένων των «Happy Now?» και «Different People».

Έπαιξαν ακόμα το «Total Hate 95», ένα τραγούδι που ηχογράφησαν με τον εκλιπόντα τραγουδιστή των Sublime, Bradley Nowell – του οποίου το συγκρότημα εμφανίστηκε νωρίτερα την ίδια ημέρα στο Coachella 2024 με τον γιο του Nowell, Jakob, στο τιμόνι.

Η Olivia Rodrigo, αφού μοιράστηκε την αγάπη της για την Gwen Stefani νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ανέβηκε στη σκηνή του Coachella 2024 για να ενώσει τις δυνάμεις της μαζί με τους No Doubt σε μια δυναμική ερμηνεία της ska-pop επιτυχίας τους «Bathwater», από το άλμπουμ τους «Return Of Saturn» (2000).

Η 22χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε ντυμένη με ένα outfit που θύμιζε την Gwen Stefani του 1996: αθλητικά παπούτσια Converse, μπλε σκούρο παντελόνι εργασίας και ένα λευκό muscle shirt των No Doubt.

Μόλις τελείωσαν το τραγούδι, η Olivia Rodrigo και η Gwen Stefani γελούσαν και περπάτησαν προς τα παρασκήνια αγκαλιά, αφήνοντας τους υπόλοιπους No Doubt να διασκεδάσουν το πλήθος με ένα reggae-rock διάλειμμα.

Coachella 2024: Οι No Doubt επέστρεψαν στη σκηνή μετά από 9 χρόνια – Η συνάντηση με την Olivia Rodrigo

Valerie Macon/AFP via Getty Images

«Έι Tony, σκεφτόμουν ότι θα πρέπει να ξεσκονίσουμε μερικά από τα παλιά τραγούδια», είπε η Gwen Stefani στον μπασίστα Tony Kanal όταν επέστρεψε στη σκηνή.

Οι No Doubt έπαιξαν και άλλα τραγούδια από το «Tragic Kingdom», συμπεριλαμβανομένου του ύμνου «Just A Girl» από το 1995, το οποίο έχει γνωρίσει μια αναζωπύρωση τον τελευταίο χρόνο στο TikTok, φέρνοντας τη μουσική τους σε ένα νεότερο κοινό της Gen-Z.

Η Gwen Stefani επιδείκνυε τη σκληρή δουλειά της στη φυσική κατάσταση, κάνοντας δέκα push-ups στη σκηνή. Σε συνέχεια μιας παράδοσης που τηρεί από τη δεκαετία του ’90, προσκάλεσε επίσης τους άντρες στο κοινό να τραγουδήσουν μαζί της το «I’m just a girl!».

Ενώ η Gwen Stefani απόλαυσε μια παραγωγική σόλο καριέρα μετά την εποχή των No Doubt – και τα υπόλοιπα μέλη ίδρυσαν το supergroup Dreamcar με τον Davey Havok των AFI – το συγκρότημα παρουσίασε μόνο υλικό των No Doubt.

Αφού χαλάρωσαν την ατμόσφαιρα με μπαλάντες όπως τα «Don’t Speak» και «Underneath It All», οι No Doubt ολοκλήρωσαν τη δυναμιή εμφάνισής τους με το «Spiderwebs», και στη συνέχεια πιάστηκαν από τα χέρια για να υποκλιθούν στον κόσμο.

«Σας χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ!», είπε η Gwen Stefani στο πλήθος.

Η επιστροφή των No Doubt ήταν ίσως η πιο εκπληκτική συμμετοχή στο φετινό πρόγραμμα του Coachella, αν αναλογιστεί κανείς πόσα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί.

Δεν έχουν κυκλοφορήσει άλλοι άλμπουμ μετά το «Push and Shove» του 2012, το οποίο ήταν η προσπάθεια επανένωσής τους μετά το πρώτο διάλειμμά τους και δεν έχουν πραγματοποιήσει μεγάλη περιοδεία εδώ και πολύ περισσότερο καιρό.

Οι τελευταίες ζωντανές εμφανίσεις τους πριν το Coachella ήταν μερικές περιορισμένες συναυλίες το 2014 και το 2015.

Παραμένει άγνωστο εάν η επανένωση στο Coachella 2024 είναι άλλη μια μεμονωμένη εμφάνιση ή αν σχεδιάζουν περισσότερες συναυλίες το 2024.

Όπως δήλωσε η Gwen Stefani στο People τον Ιανουάριο: «Δεν έχουμε καταλάβει πραγματικά τα επόμενα βήματα, αλλά είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι».

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»