Ο Liam Gallagher αποκαλύπτει το αγαπημένο του τραγούδι των Blur

Ο Liam Gallagher αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι των Blur, αφού έκανε πρώτα μία ακόμα επίθεση στους αιώνιους αντιπάλους των Oasis.

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια, η μάχη της Britpop συνεχίζει να μαίνεται. Ο Liam Gallagher εξαπέλυσε νέα βέλη στους αιώνιους αντιπάλους των Oasis από τη δεκαετία του ’90, τους Blur.

Ενώ οι Blur ετοιμάζονταν να εμφανιστούν στο φετινό φεστιβάλ Coachella, έδωσαν μία συναυλία – προθέρμανση συναυλία στο Λος Άντζελες.

Στη σκηνή, ο Damon Albarn αναφέρθηκε στο φαινόμενο ανθρώπων που διεκδικούν τα δικαιώματα για την κλασική επιτυχία τους «Song 2» που κυκλοφόρησε το 1997.

«Εξαιτίας της αμερικανικής νομοθεσίας, αν κάποιος προσλάβει δικηγόρο… Μπορεί να προχωρήσει τη διεκδίκηση ακόμα και χωρίς βάσιμες αποδείξεις», είπε.

«Κάποιος άλλος φέτος – όχι μόνο πιστεύει ότι το έγραψε αυτός, αλλά υπήρξε και άλλος που ήταν πεπεισμένος! Αρχικά, αναρωτιέμαι γιατί μόνο αυτό το τραγούδι τους ενδιαφέρει;», συνέχισε.

Ο Liam Gallagher δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό και σχολίασε ένα βίντεο της ομιλίας του Damon Albarn που αναρτήθηκε σε μία σελίδα θαυμαστών των Blur στο X (πρώην Twitter).

«Πρέπει να μην είσαι στα λογικά σου για να ισχυριστείς ότι έγραψες αυτό το τραγούδι. Απόλυτοι βλάκες», έγεαψε ο frontman των Oasis.

Προφανώς δεν είναι θαυμαστής του «Song 2» και το τράβηξε ακόμη παραπέρα. Όταν κάποιος απάντησε ότι το «Song 2» ήταν «καλύτερο από οποιοδήποτε τραγούδι έχει γράψει», ο Liam Gallagher αντεπιτέθηκε.

«Θα μπορούσα να το είχα γράψει ενώ στεκόμουν στο κεφάλι μου. Είναι μουσική για πλούσια κακομαθημένα παιδιά», ανέφερε.

Η γλώσσα του Liam Gallagher ήταν εξίσου κοφτερή και πνευματώδης με τη δεκαετία του ’90, όταν είχε χαρακτηρίσει τα τραγούδια των Blur ως «μουσική για σκουπίδια».

Ωστόσο, μετά φάνηκε να αλλάζει απότομα τόνο, αφήνοντας στην άκρη την αντιπαλότητα των Blur και των Oasis.

Μετά τα αρνητικά σχόλιά του, οι θαυμαστές τον ρώτησαν «ποιο τραγούδι των Blur θα ήθελε να είχες γράψει», με τον Liam Gallagher να απαντά: «Το “Sing”».

Όταν ρωτήθηκε αν το «Sing» των Oasis τον «έχει κάνει να κλάψει», πρόσθεσε: «Σαν μωρό».

Επιλέγοντας ένα τραγούδι από το πρώτο άλμπουμ των Blur, το «Leisure» που κυκλοφόρησε το 1991, ο Liam Gallagher δείχνει ότι τρέφει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το συγκρότημα από όσο παραδέχεται.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»