“Hit Me Hard and Soft”: Το νέο άλμπουμ της Billie Eilish

Οι θαυμαστές της Billie Eilish είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ αφού η 22χρονη σταρ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το τρίτο της άλμπουμ, Hit Me Hard and Soft, θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτή την άνοιξη.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τα νέα στο Instagram μαζί με το εξώφυλλο του άλμπουμ, ένα πορτρέτο της που βυθίζεται κάτω από το νερό, φαινομενικά δευτερόλεπτα αφότου έπεσε από την άλλη πλευρά μιας πόρτας που είναι ορατή στο πάνω μέρος του κάδρου.

Προσθέτοντας η ίδια και ο αδερφός/παραγωγός της Finneas «δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για αυτό το άλμπουμ», η Eilish επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν θα κυκλοφορήσει κανένα σινγκλ νωρίτερα, σημειώνοντας: «Θέλω να σας το δώσω σε όλους αμέσως». Αυτή η δήλωση δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερο κύμμα ανυπομονησίας μέχρι της 17 Μαϊου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φυσικά αντίγραφα του Hit Me Hard and Soft ως μια προσπάθεια της για βιωσιμότητα, θα είναι φιαγμένα απο ανακυκλωμένα υλικά . «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ελαχιστοποιήσουμε τη σπατάλη σε κάθε πτυχή της μουσικής μου», συνέχισε. «[Η δισκογραφική μου] άκουσε τις ανησυχίες μου και με βοήθησε να βρω τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσω όταν κυκλοφορώ μουσική και προϊόν στον κόσμο»

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»