H ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ PERRIE ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ SOLO SINGLE “FORGET ABOUT US”!

 ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ PERRIE ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ SOLO SINGLE “FORGET ABOUT US”
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ 

Η παγκόσμια σούπερ σταρ της μουσικής Perrie αποκαλύπτει επιτέλους το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο solo single της “Forget About Us” που κυκλοφορεί μέσω της Panik Records/Sony Music.

Το ‘Forget About Us’ είναι ένα uptempo pop τραγούδι που έγραψε η Perrie με τον Ed Sheeran, τον θρυλικό τραγουδιστή David Hodges (“Because of You” – Kelly Clarkson, “A Thousand Years” – Christina Perri) και τον Steve Solomon.

Το ευφορικό track αποτελεί την εισαγωγή της Perrie ως σόλο καλλιτέχνη αναδεικνύοντας το εκπληκτικό φωνητικό της ταλέντο “I don’t want you to ever forget about us in the front seat / listening to songs that made you think about me” τραγουδάει σε αυτή την ανάμνηση προηγούμενων σχέσεων.

Η Perrie λέει: “Κοιτάζω πίσω σε προηγούμενες σχέσεις και όντως σκέφτομαι με χαρά εκείνες τις στιγμές. Θέλω να είμαι εκεί τώρα; Όχι, δεν πήγε έτσι και αν έπρεπε να γίνει θα είχε συμβεί. Οι σχέσεις ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και με έκαναν αυτό που είμαι τώρα. Νομίζω ότι είναι ένα ωραίο συναίσθημα να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου”.

Το πανέμορφο βίντεο για το τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα, σκηνοθετήθηκε από τον Jake Nava (Beyonce, Britney Spears) και γυρίστηκε πρόσφατα στο Κέιπ Τάουν.

Ο κόσμος μπορεί να τη γνωρίζει ως την γεμάτη αυτοπεποίθηση Perrie από τις Little Mix, ένα συγκρότημα που μπορεί να υπερηφανεύεται για 3 Brit Awards, πάνω από 17,49 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ παγκοσμίως και 29,6 δισεκατομμύρια streams σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η εμπειρία της σε ένα από τα girl groups με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών ήταν επίσης μεταμορφωτική για το νεότερο κορίτσι που ήταν εκ φύσεως ντροπαλό και αβέβαιο για το τεράστιο ταλέντο του. Προηγουμένως, η Perrie απέφευγε να γράφει τραγούδια στις Little Mix, καθώς δεν είχε εμπιστοσύνη στις ικανότητές της αλλά μέσα από τη δουλειά στο επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της, η εκτεταμένη συμβολή της στη σύνθεση τραγουδιών εξέπληξε ακόμη και την ίδια.

Σε όλο τον εκλεκτικό και ποικιλόμορφο δίσκο υπάρχουν νεύματα απο τη παιδική της ηλικία που επηρεάστηκε από τη rock n roll, motown, disco, country, 80s και φυσικά την φωτεινή, τολμηρή pop μουσική. Ο ενωτικός άξονας είναι τα δυνατά, απογειωτικά φωνητικά της Perrie που παλεύουν άφοβα με κάθε μελωδία και κάθε νότα. “Το να πηγαίνω σε sessions ως σόλο καλλιτέχνης τώρα και να μπορώ να λέω αυτό που θέλω και νιώθω είναι απλά η πιο εκπληκτική εμπειρία. Ποτέ δεν είχα την αυτοπεποίθηση να το κάνω αυτό πριν, αλλά αυτή η διαδικασία μου επέτρεψε να πιστέψω στον εαυτό μου και να εξερευνήσω όλα τα διαφορετικά συναισθήματά μου και τα διαφορετικά μέρη της ζωής μου”.

Σχεδόν όλο το άκρως προσωπικό άλμπουμ γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στο σπίτι της Perrie στο Βόρειο Λονδίνο, ένα μέρος που αισθάνεται πιο ασφαλές. Ο αρραβωνιαστικός της Alex πρότεινε να μετατρέψουν την αχρησιμοποίητη τραπεζαρία τους σε ένα home studio το οποίο είχε φτιάξει για εκείνη με όλα όσα χρειαζόταν για να συνθέσει τα τραγούδια. “Όλο το περιεχόμενο που έχω κάνει για την τεκμηρίωση του άλμπουμ έχει γίνει επίσης στο σπίτι” – όλοι οι θαυμαστές σχολιάζουν: “Βγαίνει ποτέ από το σπίτι;”Η Perrie γελάει. Εκτός από την ενσωμάτωση στον χώρο της, εξερεύνησε επίσης τη συνεργασία με παραγωγούς και δημιουργούς – στην επίλεκτη ομάδα των οποίων περιλαμβάνονται οι καλλιτέχνες Ed Sheeran και Raye καθώς και οι Johnny McDaid, Feli Ferraro (BTS, Normani) και Jon Bellion (Maroon 5, Selena Gomez, Justin Bieber) – γεγονός που της επέτρεψε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευάλωτη και δημιουργική για αυτό το πρώτο αλμπουμ.

«Είμαι πολύ περήφανη για ό,τι έχω κάνει και δημιουργήσει. Ήθελα να είναι πάνω απ’ όλα διασκεδαστικό και να αναδεικνύει το τραγούδι μου μέσα από μπαλάντες και δυναμικά φωνητικά»”, λέει η ίδια, με στόχο πλέον να βγάλει τη μουσική της μπροστά στον κόσμο και να εμφανιστεί ζωντανά με μπάντα. «Το να έχεις ανθρώπους να σου τραγουδούν τα τραγούδια σου είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να δω πώς αντιδρούν οι θαυμαστές στη μουσική μου τώρα» Είτε ευαίσθητη είτε δυναμική – τα ξεχωριστά φωνητικά της Perrie στέκονται περήφανα καθώς αισθάνεται μέσα από τα τραγούδια που αφηγούνται την ιστορία της μέχρι τώρα.

H ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ PERRIE ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ SOLO SINGLE “FORGET ABOUT US”!

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»