O KADEBOSTANY ΚΥΚΛΟΦΟΡEI ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ SINGLE “EASY”!

ΤΟ ΝΕΟ SINGLE ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘EASY’ ΤΟΥ KADEBOSTANY ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

Bring back the sun! Το motto του Guillaume de Kadebostany  για να ανακοινώσει την νέα εποχή του project με το νέο single “Easy” που κυκλοφορεί μέσω της Panik Records.

Ο Kadebostany αναμειγνύει την pop μουσική μαζί με την reggae στο “Easy” και καθηλώνει τους ακροατές με το τελικό αποτέλεσμα.

Ο πατέρας του τραγουδιστή του ζήταγε πολύ καιρό να γράψει ένα reggae τραγούδι, ως αποτέλεσμα σύνθεσε το “Easy”. Πέρα από το χαρούμενο και ηλιόλουστο μουσικό φάσμα του καλλιτέχνη, έχουμε και την μαγευτική φωνή της Καναδέζας τραγουδίστριας Gabriella.

Μετά την επιτυχία του 2023 με το άλμπουμ “Play This at My Funerals” και μία sold-out περιοδεία στην Ευρώπη, όπου βρέθηκε και στην Ελλάδα, το “Easy”σηματοδοτεί την αρχή μίας νέας εποχής για τον  Kadebostany ενώ έχει σχέδια για πολλαπλά singles που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες και μια πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία στο πρόσφατο μέλλον.

Το “Easy” είναι ένας καλοκαιρινός ύμνος έτοιμος να πλημμυρίσει τη ζωή σας με ζεστασιά!

O KADEBOSTANY ΚΥΚΛΟΦΟΡEI ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ SINGLE "EASY"!

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»