EVERYTHING I THOUGHT IT WAS”. O JUSTIN TIMBERLAKE KΥΚΛΟΦΟΡΕΙ TO ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ 6ο ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ!

“NO ANGELS” OFFICIAL MUSIC VIDEO ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
Ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης Justin Timberlake κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο “Everything I Thought It Was” μέσω της Panik Records/Sony Music με την υποστήριξη του 95.2 Athens DeeJay – κάντε κλικ ΕΔΩ για να το ακούσετε. Επιπλέον ο Justin Timberlake θα παρουσιάσει σήμερα το επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο track “No Angels”. Το clip το σκηνοθέτησε ο Ti West.

Everything I Thought It Was Tracklist

Conditions
Paradise (ft. *NSYNC)
Alone
Selfish
What Lovers Do
Imagination
Flame
My Favorite Drug
Sanctified (ft. Tobe Nwigwe)
Love & War
Infinity Sex
Liar (ft. Fireboy DML)
Drown
Technicolor
Play
No Angels
F**kin’ Up The Disco
Memphis

Πρόσφατα ο Justin Timberlake εμφανίστηκε σε μια μοναδική βραδιά για ένα underplay show την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο Los Angeles, CA στο The Wiltern. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Timberlake έκανε και μια guest εμφάνιση στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live του ABC, όπου ερμήνευσε το “No Angels”.

Τον περασμένο μήνα ο Justin Timberlake κυκλοφόρησε το τραγούδι “Drown”, το οποίο γράφτηκε από τους Timberlake, Louis Bell (Taylor Swift, Post Malone), Henry Walter, Amy Allen, Kenyon Dixon και σε παραγωγή των Timberlake, Louis Bell, Cirkut (Maroon 5, The Weeknd). Νωρίτερα φέτος ο Timberlake κυκλοφόρησε το single και το μουσικό βίντεο του “Selfish”, το οποίο συέχει συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και πάνω από 19 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Ο Justin Timberlake έκανε επίσης μια guest εμφάνιση στο Saturday Night Live του NBC, όπου ερμήνευσε το single του “Selfish” και το “Sanctified” (feat. Tobe Nwigwe).

Αυτή η κυκλοφορία ακολουθεί την ανακοίνωση του super star για την πολυαναμενόμενη περιοδεία του, The Forget Tomorrow World Tour. Με παραγωγό τη Live Nation, το tour περιλαμβάνει εμφανίσεις στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Παρακάτω θα δείτε τις ημερομηνίες σχετικά με το “Forget Tomorrow World Tour”

EVERYTHING I THOUGHT IT WAS". O JUSTIN TIMBERLAKE KΥΚΛΟΦΟΡΕΙ TO ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ 6ο ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ!

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»