Η DOJA CAT ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “Scarlet 2 CLAUDE”!

 DOJA CAT ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ DELUXE ALBUM
‘Scarlet 2 CLAUDE’

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ 

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ “MASC” ΜΕ ΤΟΝ
TEEZO TOUCHDOWN ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η βραβευμένη με GRAMMY superstar Doja Cat κυκλοφορεί το deluxe άλμπουμ της “Scarlet 2 CLAUDE” μέσω της Panik Records/ Sony Music.  Μαζί με τη νέα κυκλοφορία η Doja Cat αποκαλύπτει επίσης το μουσικό βίντεο για το νέο της τραγούδι από το άλμπουμ, “MASC” με τη συμμετοχή του Teezo Touchdown. Το clip σκηνοθετήθηκε και γυρίστηκε στο Λος Άντζελες από την Doja Cat και τον Jamal Peters και έκανε πρεμιέρα στην εκπομπή MTV Live, MTVU και MTV Biggest Pop καθώς και στις διαφημιστικές πινακίδες της Paramount Times Square.

Scarlet 2 CLAUDE Tracklist

ACKNOWLEDGE ME
DISRESPECTFUL
URRRGE!!!!!!!!!! feat. ASAP Rocky
OKLOSER
MASC feat. Teezo Touchdown
PISS
HEADHIGH

Το 2023 η Doja Cat κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο και αναγνωρισμένο από τους κριτικούς τέταρτο στούντιο άλμπουμ της ‘Scarlet’. Το άλμπουμ περιείχε επιτυχίες όπως τα “Attention”, “Paint The Town Red”, “Agora Hills” και πολλά άλλα. Το hit single της “Paint The Town Red” έμεινε για τρεις εβδομάδες στο #1 στο Billboard Hot 100 Chart. Έγινε το πρώτο rap τραγούδι που έφτασε στο Νο. 1 του Hot 100 Chart πέρυσι. Επιπλέον, το τραγούδι ήταν Νο. 1 για συνολικά τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες στο Billboard Global 200 Chart. Tο αγαπημένο τραγούδι των θαυμαστών της Doja Cat “Agora Hills” έφτασε στο Νο. 1 στο Top 40 Radio τον Φεβρουάριο του 2024 και έγινε το το όγδοο Νο. 1 στο συγκεκριμένο format. Το “Agora Hills” έφτασε επίσης στο Νο. 7 του Billboard Hot 100 Chart.

Προς το τέλος του 2023 η Doja  ολοκλήρωσε την πρώτη της headline περιοδεία ‘The Scarlet Tour’ στη Βόρεια Αμερική. Φέτος θα είναι headliner στο μουσικό φεστιβάλ Coachella 2024, την Κυριακή 14 και 21 Απριλίου. Στις αρχές του καλοκαιριού, η Doja Cat θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό/βρετανικό σκέλος της Scarlet Tour της και θα εμφανιστεί σε διάφορα μουσικά φεστιβάλς του Ηνωμένου Βασιλείου, ξεκινώντας στις 9 Ιουνίου από το Μάντσεστερ της Αγγλίας και θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο Wireless Music Festival στις 14 Ιουλίου. Για να αγοράσετε εισιτήρια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.dojacat.com/tour/.

Doja Cat – European/UK Summer 2024 Tour Dates

Sun, June 9
Manchester, UK
Parklife 2024

Tues, June 11
Glasgow, UK
OVO Hydro

Wed, June 12
Birmingham, UK
Resorts World Arena

Fri, June 14
London, UK
The O2

Sat, June 15
Newcastle, UK
Utilita Arena

Mon, June 17
London, UK
The O2

Wed, June 19
Amsterdam, NL
Ziggo Dome

Fri, June 21
Paris, FR
Accor Arena

Sun, June 23
Lisboa, Portugal
Rock in Rio Lisboa 2024

Thurs, June 27
Milano, Italy
I-Days Festival 2024

Sun, June 30
Rathfarnham, Ireland
Longitude Festival 2024

Wed, July 3
Roskilde, Denmark
Roskilde Festival 2024

Fri, July 5
Gdynia, Poland
Open’er Festival 2024

Sun, July 7
Stockholm, Sweden
STHLM Fields

Wed, July 10
Tønsberg, Norway
Slottsfjell Festival

Fri, July 12
Liège, BE
Les Ardentes-Liège

Sun, July 14
London, UK
Wirless Music Festival 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»