Meghan Trainor: Συναντά τον T-Pain στο single «Been Like This» – Επιστρέφει με το άλμπουμ «Timeless»

Η Meghan Trainor γιορτάζει δέκα χρόνια καριέρας.

Η Meghan Trainor αποκάλυψε ότι έκτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της θα έχει τον τίτλο «Timeless» και θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου μέσω από την Epic Records / Sony Music.

Παράλληλα με το άλμπουμ, η pop star ανακοίνωσε μία περιοδεία στη Βόρεια Αμερική και κυκλοφόρησε το απίστευτο νέο single «Been Like This» με τη συμμετοχή του T-Pain.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησαν όλα αυτά, δεν ήμουν ποτέ πιο ευγνώμων για αυτή τη ζωή που μου χάρισαν οι απίστευτοι Megatronz μου», δηλώνει η Meghan Trainor.

«Αυτό το νέο άλμπουμ και η περιοδεία είναι αφιερωμένα σε αυτούς και στην όμορφη οικογένειά μου», προσθέτει.

Το «Timeless», το οποίο θα κυκλοφορήσει λίγο πριν τη 10η επέτειο της διαμαντένιας επιτυχίας της «All About That Bass», είναι ένας εορτασμός της εξέλιξης που έχει σημειώσει η Meghan Trainor ως καλλιτέχνιδα την τελευταία δεκαετία.

Η Meghan Trainor προσεγγίζει στο νέο άλμπουμ της θέματα σχετικά με την αυταγάπη και την ενδυνάμωση με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ και τα ζωντανεύει μέσα από τους έξυπνους στίχους της και την ξεχωριστή παραγωγή της.

Για να ξεκινήσει αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο, η Meghan συνεργάστηκε με τον πιο αγαπημένο της καλλιτέχνη όλων των εποχών, τον T-Pain, για να δημιουργήσει το «Been Like This», ένα δυναμικό anthem με έναν ακαταμάχητα παιχνιδιάρικο ήχο και εκρηκτικές ερμηνευτικές επιδόσεις.

Ο T-Pain είπε σχετικά με τη συνεργασία τους: «Δούλευα με τον σύζυγο και τον μάνατζερ της Meghan για μήνες προσπαθώντας να της κάνω έκπληξη για τα γενέθλιά της».

«Είναι θαυμάστριά μου εδώ και πολύ καιρό και το συναίσθημα είναι σίγουρα αμοιβαίο», σημειώνει.

«Νομίζω ότι συνδυαστήκαμε με έναν τρόπο που είναι η τέλεια ένωση στυλ που θα τους κάνει όλους να ανυπομονούν να δουλέψουμε ξανά μαζί πολύ σύντομα. T-Pain και M-Train, η συνεργασία που δεν ήξερες ποτέ ότι ήθελες αλλά χρειαζόσουν», σχολιάζει.

Αυτό το φθινόπωρο, η Meghan Trainor θα πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη σκηνή με την περιοδεία της «Timeless Tour».

Η περιοδεία, η οποία αποτελείται από 24 συναυλίες, ξεκινάει στις 3 Σεπτεμβρίου από το Riverbend Music Center στο Cincinnati του Οχάιο και περιλαμβάνει στάσεις στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη, στο Kia Forum στο Λος Άντζελες και στο Red Rocks Amphitheatre στο Κολοράντο.

Η pop τραγουδίστρια Natasha Bedingfield θα συνοδεύσει τη Meghan Trainor ως support act στις εμφανίσεις της στη Νέα Υόρκη, το Denver και το Λος Άντζελες, ενώ ο τραγουδιστής του «Lil Boo Thing», Paul Russell, θα είναι support act σε ολόκληρη την περιοδεία.

Ο κολλητός της φίλος Chris Olsen και ο μεγαλύτερος αδελφός της Ryan Trainor θα συμμετάσχουν επίσης στην περιοδεία ως special guests, φέρνοντας στη σκηνή τη χαρακτηριστική τους γοητεία και το χιούμορ τους.

Οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τραγούδια από το «Timeless» μαζί με πολλές κλασικές επιτυχίες από το κορυφαίο ρεπερτόριό της.

Meghan Trainor, T-Pain – Been Like This (Official Audio)

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»