Lily Allen: «Αγαπώ τα παιδιά μου αλλά κατέστρεψαν την καριέρα μου»

Η Lily Allen τόνισε ότι δεν μπορεί να είναι και γονιός και pop star.

Η Lily Allen εξήγησε πώς η δημιουργία οικογένειας επηρέασε την καριέρα της στη μουσική.

Παρόλο που η Βρετανίδα τραγουδίστρια λατρεύει τα παιδιά της, υποστήριξε ότι στην ουσία «έβαλαν φρένο» στην καριέρα της.

Η Lily Allen μίλησε σε μία νέα συνέντευξή της στο Radio Times Podcast, μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία γυναίκα στο να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ότι επέλεξε να δώσει προτεραιότητα στην ανατροφή των δύο κοριτσιών της – της 11χρονης Ethel Mary και της 9χρονης Manie Rose – αντί να κυνηγάει διαρκώς τη φήμη.

Σχολιάζοντας πώς η απόκτηση παιδιών επηρέασε την καριέρα της στη μουσική και την υποκριτική, η Lilly Allen είπε: «Δεν είχα ποτέ κάποιο συγκεκριμένο πλάνο για την καριέρα μου, αλλά ναι, τα παιδιά μου ουσιαστικά την έκοψαν λίγο».

«Τα λατρεύω και με ολοκληρώνουν, όμως όσον αφορά την pop επιτυχία, την τελείωσαν εντελώς», πρόσθεσε, σημειώνοντας επίσης ότι το να είσαι γονιός και pop star «δεν πάνε μαζί».

«Με ενοχλεί πολύ όταν ο κόσμος λέει ότι μπορείς να τα έχεις όλα, γιατί πολύ απλά, δεν μπορείς», συνέχισε.

Επίσης, η 38χρονη τραγουδίστρια εξήγησε πώς ο τρόπος που τη μεγάλωσαν οι δικοί της γονείς επηρέασε τον τρόπο που θέλει να μεγαλώσει τα δικά της παιδιά.

«Άλλοι άνθρωποι βάζουν την καριέρα τους πάνω από τα παιδιά τους, και είναι δικαίωμά τους. Αλλά οι δικοί μου γονείς ήταν αρκετά απόμακροι όταν ήμουν μικρή», είπε.

«Νιώθω ότι αυτό μου άφησε κάποια άσχημα σημάδια που δεν θέλω να αφήσω στα δικά μου παιδιά», τόνισε.

«Επέλεξα να κάνω ένα βήμα πίσω και να επικεντρωθώ σε αυτά και χαίρομαι που το έκανα γιατί πιστεύω ότι είναι καλά και ολοκληρωμένα άτομα», ανέφερε.

Η Lily Allen, η οποία είναι κόρη του ηθοποιού Keith Allen και της παραγωγού ταινιών Alison Owen, επανέλαβε στη συνέντευξή της ότι οι γονείς της δεν ήταν τόσο παρόντες όταν μεγάλωνε.

«Οι γονείς μας σύχναζαν σε αυτό το εστιατόριο, το “192”… Δεν είχε αρκετό χώρο για τα παιδιά, οπότε μας άφηναν έξω, να γυρνάμε στην αγορά του Portobello. Κλέβαμε και κάτι ψιλοπράγματα», θυμήθηκε.

Η Lily Allen απέκτησε τις δύο κόρες της με τον πρώην σύζυγό της Sam Cooper και σήμερα είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό David Harbour του «Stranger Things», με τον οποίο παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας το 2020.

Το τελευταίο άλμπουμ της ήταν το «No Shame» που κυκλοφόρησε το 2018 και μιλούσε για τον χωρισμό της από τον πρώτο σύζυγό της και τη μάχη της με την κατάχρηση ουσιών.

Μετά από αυτό το άλμπουμ, στράφηκε περισσότερο στην υποκριτική.

Η Lily Allen έκανε το θεατρικό ντεμπούτο της στην παράσταση «2:22 A Ghost Story» (2021) και ακολούθησε το «The Pillowman» πέρυσι. Στην οθόνη, έχει εμφανιστεί στον ρόλο της Elizabeth Taylor στην ταινία του «How To Build A Girl» (2019) και στην κωμική σειρά «Dreamland» (2023).

Τον περασμένο μήνα, η Lily Allen αποκάλυψε ότι ετοίμαζε ένα νέο άλμπουμ και είπε στους θαυμαστές ότι μπορούν να περιμένουν να ακούσουν το νέο υλικό «σύντομα».

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει ότι είχε ήδη γράψει περίπου 50 τραγούδια για ένα νέο project.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»