Ο Calvin Harris και ο Rag’n’Bone Man αποκαλύπτουν το μουσικό βίντεο για το τελευταίο τους single «Lovers In A Past Life»

Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της νέας τους συνεργασίας, ο Calvin Harris και ο Rag’n’Bone Man αποκαλύπτουν το μουσικό βίντεο για το τελευταίο τους single «Lovers In A Past Life» με πρωταγωνιστή τον απίστευτο Lucien Laviscount σε σκηνοθεσία Hector Dockrill.

Το «Lovers In A Past Life», το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο #1 του National Airplay chart την περασμένη εβδομάδα, είναι η δεύτερη συνεργασία μεταξύ του Calvin Harris και του Rag’n’Bone Man μετά το πολυπλατινένιο single τους “Giant” (2019). Το «Giant» κέρδισε το ζευγάρι ένα βραβείο Ivor Novello και ήταν υποψήφιο για το καλύτερο single στα BRIT Awards 2020.

Η νέα κυκλοφορία ακολουθεί το επιτυχημένο σινγκλ του Calvin «Desire» με τον Sam Smith και το πλατινένιο single «Miracle» με την Ellie Goulding. Το «Miracle» πέρασε οκτώ εβδομάδες στο #1, 16 εβδομάδες στο OCC Top 3, και έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,6 εκατομμύρια παγκόσμιες πωλήσεις και 850 εκατομμύρια ροές παγκοσμίως σε όλους τους συνεργάτες.

Το τραγούδι ακολουθεί την πρόσφατη υποψηφιότητα του Calvin για GRAMMY “Best Pop Dance Recording” για το «Miracle» εκτός από τις τρεις υποψηφιότητες του στα επερχόμενα BRIT Awards για “Pop Act”, “Dance Act”, καθώς και “Song of The Year” για το «Miracle».

Ο Rag’n’Bone Man έγινε γνωστός μετά την κυκλοφορία του 4x πλατινένιου #1 ντεμπούτου άλμπουμ του «Human» (2017), το οποίο του χάρισε την αναγνώριση των κριτικών με 3 φορές τα βραβεία BRIT και δημιούργησε την πλατφόρμα για sold out περιοδείες σε όλο τον κόσμο. Κυκλοφόρησε το δεύτερο #1 άλμπουμ του «Life by Misadventure» το 2021 και αυτή τη στιγμή εργάζεται για το τρίτο του LP με την Columbia Records.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»