Ο Pharrell Williams και η Miley Cyprus ετοιμάζουν μια νέα μουσική συνεργασία

Ετοιμαστείτε για κάποια μουσική μαγεία καθώς ο Pharrell και η Miley Cyrus ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια πολυαναμενόμενη συνεργασία. Ο πολυτάλαντος Pharrell έδωσε στους θαυμαστές του μια κλεφτή ματιά στο κομμάτι στο Instagram, πυροδοτώντας εικασίες για τον τίτλο του, «Doctor (Work It Out).»

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το κομμάτι έκανε το ντεμπούτο του όχι μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά έπαιξε και κατά την διάρκεια της πασαρέλας του ανδρικού σόου FW24 της Louis Vuitton κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού νωρίτερα φέτος. Ενώ ορισμένες φήμες υποδηλώνουν ότι το «Doctor (Work It Out)» ήταν αρχικά προγραμματισμένο για το νέο άλμπουμ της Cyrus, το κομμάτι κρύβεται στο μουσικό θησαυροφυλάκιο για πάνω από μια δεκαετία. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει μόνο αποσπάσματα, ωστόσο η πλήρης έκδοση δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

Ο Pharrell και η Cyrus συνεργάστηκαν ξανά στο παρελθόν, όπου ο Pharrell δούλεψε ως παραγωγός σε πολλά κομμάτια της Miley. Θυμάστε τη μολυσματική ενέργεια του «Come Get It Bae»; Αυτή είναι απλώς μια γεύση του τι μπορούν να δημιουργήσουν μαζί.

Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με αυτήν τη συναρπαστική συνεργασία.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»