Οι Daft Punk έγιναν κέρινο ομοίωμα στο Madame Tussauds της Νέας Υόρκης

Σε μια εκπληκτική επίδειξη καλλιτεχνίας και εορτασμού, το Madame Tussauds της Νέας Υόρκης αποκάλυψε υπερρεαλιστικές κέρινες φιγούρες του εμβληματικού ηλεκτρονικού ντουέτου, Daft Punk. Παγωμένοι στο χρόνο, ο Thomas Bangalter και ο Guy-Manuel de Homem-Christo αναδημιουργήθηκαν άψογα με την υπογραφή τους από την εποχή Random Access Memories, με κρεμαστά κολιέ από πυραμίδα και προσαρμοσμένα αντίγραφα των θρυλικών κοστουμιών Le Smoking με μαύρες παγιέτες, σχεδιασμένα από τον Hedi Slimane.

Οι κέρινες φιγούρες, έκαναν το ντεμπούτο τους στην περιοχή “Glow Gala” του χώρου μαζί με άλλες αξιόλογες προσωπικότητες όπως η Ariana Grande, η Rihanna και η Beyoncé, σηματοδοτούν ένα σημαντικό ορόσημο στη λαμπρή καριέρα των Daft Punk. Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου 10 χρόνων του ντουέτου για το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ τους, τα κέρινα αντίγραφα χρησιμεύουν ως ένας διαχρονικός φόρος τιμής στην πρωτοποριακή συνεισφορά τους στην ηλεκτρονική μουσική.

Η αποκαλυπτήρια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη γαλλική κολεκτίβα DJ Maison Disco στο Avant Gardner του Brooklyn, προσέφερε στους θαυμαστές μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία με κλασική μουσική French House της δεκαετίας του ’90 και μια αναδρομή της εμβληματικής δισκογραφίας των Daft Punk.

Ο Ben Shapiro, στέλεχος μάρκετινγκ στο Madame Tussauds New York, τόνισε την πολιτιστική σημασία αυτής της συνεργασίας, δηλώνοντας: «Καθώς οι Daft Punk και το Madame Tussauds μοιράζονται γαλλική καταγωγή, αυτή η συνεργασία είναι απόδειξη της καινοτομίας και της καλλιτεχνικής λαμπρότητας αυτών που ήρθαν πριν από εμάς, και την ικανότητα της μουσικής και της τέχνης να ξεπερνούν τα παγκόσμια όρια».

Η παρουσία των κέρινων ομοιωμάτων του Daft Punk προσθέτει στην πλούσια ιστορία του Madame Tussauds, που χρονολογείται από το 1835 στο Λονδίνο και συνεχίζει να αιχμαλωτίζει το κοινό με ρεαλιστικές αναπαραστάσεις πολιτιστικών εικόνων. Είτε είστε αφοσιωμένος θαυμαστής είτε περίεργος επισκέπτης, αυτή η έκθεση υπόσχεται να σας βυθίσει στη διαχρονική γοητεία του αινιγματικού κόσμου των Daft Punk.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»