Το «Water» της Tyla φτάνει στο Νο. 1 του Adult R&B Airplay Chart

Ένα μήνα αφότου το «Water» της Tyla έφτασε στο Νο. 1 στο Mainstream R&B/Hip-Hop Airplay του Billboard, η επιτυχία έφτασε στην κορυφή της λίστας Adult R&B Airplay με ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου. Το κομμάτι, κυκλοφόρησε στη FAX Records/Epic Records , και σημειώνει άλμα 4-1 μετά από μια άνοδο 25% στα plays που το έκανε το τραγούδι με τη μεγαλύτερη αναπαραγωγή σε ραδιοφωνικούς σταθμούς R&B ενηλίκων στις ΗΠΑ την εβδομάδα παρακολούθησης 9-15 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Luminate. Χάρη στην ταχεία άνοδο, το «Water» παίρνει επίσης το βραβείο Greatest Gainer, το οποίο απονέμεται κάθε εβδομάδα στο τραγούδι με τη μεγαλύτερη αύξηση στα plays.

Το «Water» δίνει στην 22χρονη Tyla το πρώτο της Adult R&B Airplay No. 1 με την πρώτη της εμφάνιση. Το πρωτοποριακό σινγκλ είναι ένα crossover, αφού κυριάρχησε στο Mainstream R&B/Hip-Hop Airplay chart για οκτώ μη συνεχόμενες εβδομάδες ξεκινώντας τον Δεκέμβριο και για μία εβδομάδα στο Rhythmic Airplay τον ίδιο μήνα. Οι ραδιοφωνικές κορώνες συνεχίζουν τη νικηφόρα σειρά για τη Νοτιοαφρικανή τραγουδίστρια, η οποία πήρε το πρώτο βραβείο Grammy για την καλύτερη αφρικανική μουσική ερμηνεία – για το «Water» – νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

 

Κατά τα άλλα, το «Water» παίρνει την έκτη, μη συνεχή εβδομάδα του στο Νο. 2 του R&B/Hip-Hop Airplay chart, το οποίο κατατάσσει τραγούδια ανά σύνολο κοινού από ενήλικες R&B και mainstream σταθμούς R&B/hip-hop. Το single παραμένει ουσιαστικά ομοιόμορφο στο κοινό, σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα, αλλά έχει αποκλειστεί από την κορυφή από έναν ιστορικό τίτλο: το «Snooze» των SZA προσθέτει μια άνευ προηγουμένου 31η εβδομάδα στο Νο. 1 στην κυρίαρχη σειρά του, το πιο μακροχρόνιο τραγούδι εντολών στο 31 χρόνια ιστορίας του χάρτη.

Ενισχύοντας αυτή την απήχηση στα crossover, το «Water» είναι επικεφαλής του chart Dance/Mix Show Airplay για τρίτη εβδομάδα και βελτιώνεται κατά 8% στα παιχνίδια την τελευταία εβδομάδα παρακολούθησης. Διατηρεί επίσης την κορυφή του Νο. 8 στο Pop Airplay για τρίτο συνεχόμενο καρέ, προσθέτοντας 3% περισσότερα παιχνίδια την ίδια περίοδο.

Με το «Water» να ανοίγει τις πύλες, το δεύτερο single της Tyla προσγειώθηκε στις κατατάξεις του ραδιοφώνου. Το «Truth or Dare» ξεκινά από το Νο. 40 στο Rhythmic Airplay (αύξηση 207% στα έργα) και στο Νο. 44 στο R&B/Hip-Hop Airplay (173.000 ακροατήρια, αύξηση 185%). Τόσο το «Water» και το «Truth or Dare» θα εμφανιστούν στο ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ της τραγουδίστριας, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»