Το «Beautiful Things» του Benson Boone βρίσκεται στην κορυφή και των δύο παγκόσμιων chart του Billboard

Ο 21χρονος τραγουδιστής-τραγουδοποιός γεννημένος στην Ουάσιγκτον, ο οποίος έγινε γνωστός από νωρίς στο American Idol και έκτοτε έχει κερδίσει σχεδόν πέντε εκατομμύρια ανθρώπους στο TikTok, είχε πετύχει ένα ζευγάρι επιτυχιών του Billboard Hot 100 στις αρχές της δεκαετίας του 2020 με το πιάνο του και τις μπαλάντες «In the Stars» και «Ghost Town».Αλλά για το τελευταίο του σινγκλ, το ερωτικό τραγούδι «Beautiful Things», πρόσθεσε λίγη δύναμη στη μπαλάντα του, μπαίνοντας ηλεκτρικός με ένα ενδιάμεσο τραγούδι κιθάρας που θυμίζει το «Happier Than Ever» της Billie Eilish. Το τραγούδι κατάφερε να γίνει η δική του μεγαλύτερη επιτυχία, αλλά επίσης είναι και ένα από τα τραγούδια που ξεπέρασαν τις αρχές του 2024, και έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 15 του Billboard Hot 100, φτάνωντας στο Νο. 3 μόλις δύο εβδομάδες αργότερα.

Το «Beautiful Things» του Benson Boone είναι πλέον το μεγαλύτερο τραγούδι στον κόσμο, καθώς βρίσκεται για δεύτερη εβδομάδα στο Νο. 1 του Billboard Global 200 chart και ανεβαίνει στην κορυφή του Billboard Global Excl.

Επιπλέον, ο Ye (παλαιότερα γνωστός ως Kanye West) και το «Carnival» του Ty Dolla $ign κάνουν το ντεμπούτο τους στο Νο. 2 στο Global 200 και στο Νο. 10 στο Global Excl. ΗΠΑ, ενώ το «Texas Hold ‘Em» της Beyoncé μπείκε στο Παγκόσμιο 200 στο Νο. 4.

 

Το «Beautiful Things» του Benson Boone, κυκλοφόρησε μεσώ των Night Street/Warner Records, και καταγράφεται για δεύτερη εβδομάδα στο Νο. 1 του Billboard Global 200, με 57,8 εκατομμύρια ροές (αύξηση 10%) και 12.000 πωλήσεις (μείωση 11%) παγκοσμίως στις 9 Φεβρουαρίου -15.

Παράλληλα, το «Beautiful Things» σημειώνει αύξηση 2-1 στο Billboard Global Excl. ΗΠΑ, με 36,1 εκατομμύρια ροές (αύξηση 16%) και 4.000 πωλήσεις (αύξηση 10%) εκτός των ΗΠΑ στις 9-15 Φεβρουαρίου. Στις δύο προηγούμενες επισκέψεις του στο chart, ο 21χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός από τη Monroe, έφτασε στο Νο. 59 το 2022 με το «In the Stars» και στο Νο. 98 το 2021 με το «Ghost Town».

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»