Η Olivia Rodrigo αισθάνεται «Τόσο ευγνώμων» στα 21α γενέθλιά της με τη γιγάντια τούρτα με θέμα το «Guts»

Η Spicy Pisces έγινε επίσημα 21. Και αφού γιόρτασε τα γενέθλιά της την Τρίτη (20 Φεβρουαρίου) με μια τεράστια τούρτα γενεθλίων και ένα πάρτι με φίλους, η Olivia Rodrigo μοιράστηκε την ευγνωμοσύνη της στο Instagram.

«21!!!» έγραψε η ποπ σταρ, μοιράζοντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει δίπλα σε μια τούρτα πέντε επιπέδων “spill ur guts” παγωμένη με τα κόκκινα και μοβ χρώματα της υπογραφής της. “Τόσο ευγνώμων για όλα τα απίστευτα πράγματα που μπόρεσα να ζήσω μέχρι τώρα και τόσο ενθουσιασμένη για όλες τις καλές στιγμές που έρχονται???”.

Η Rodrigo συμπεριέλαβε επίσης ένα βίντεο με δεκάδες μπαλόνια που πέφτουν από την οροφή, καθώς και ένα στιγμιότυπο παιδικής ηλικίας στο οποίο στέκεται σε μια τάξη του δημοτικού σχολείου φορώντας ένα χειροποίητο καπέλο «Χρόνια Πολλά». Πρόσθεσε στη λεζάντα της, “thx 4 all the love?”.

Την προηγούμενη μέρα, η τραγουδίστρια του «Drivers License» σηματοδότησε την «τελευταία μέρα που μπόρεσε να πιει ποτό ανηλίκων (υποθετικά)» στο Instagram, μοιράζοντας φωτογραφίες με τους Tate McRae, The Kid LAROI, Finneas, Madison Hu, Iris Apatow, Conan Gray και άλλους. Οι εορταστικές εκδηλώσεις πριν από τα γενέθλια περιλάμβαναν και μια τούρτα b-day, αυτή τη φορά με πασπαλίσματα funfetti και ψηλά κεριά.

Παράλληλα, η Ροντρίγκο αποκάλυψε έκτοτε μια περιορισμένης έκδοσης σφηνάκι «Spicy Pisces» προς πώληση στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Τα γενέθλια της πρώην σταρ της Disney κλείνουν ένα αρκετά θεαματικό 20ο έτος ζωής, κατά τη διάρκεια του οποίου εμφανίστηκε στο Saturday Night Live, παρακολούθησε το τρίτο της Met Gala, κέρδισε έξι υποψηφιότητες για Grammy και κυκλοφόρησε το δεύτερο LP Guts, το οποίο έκανε το ντεμπούτο της στην κορυφή του Billboard 200, μόλις λίγες μέρες πριν κλείσει τα 21, η Rodrigo κέρδισε τόσο το τραγούδι (“Vampire”) και το άλμπουμ της χρονιάς στα People’s Choice Awards 2024.

Τώρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της GUTS, η οποία ξεκινά την Παρασκευή (23 Φεβρουαρίου) στο Acrisure Arena στο Palm Springs. Το οδοιπορικό θα σηματοδοτήσει την πρώτη περιοδεία της Rodrigo σε αρένα και θα δει την σταρ να ταξιδεύει στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη πριν τελειώσει με ένα τρέξιμο τεσσάρων διανυκτερεύσεων στο Kia Forum στο Inglewood της Καλιφόρνια.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»