O A$AP Rocky ενημερώνει τους θαυμαστές του για το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της Rihanna

Είναι δουλειά δουλειά δουλειά δουλειά δουλειά για τη Rihanna — σύμφωνα με το A$AP Rocky. Ο ράπερ του «Babushka Boi» βρισκόταν πρόσφατα στο Παρίσι όταν οι θαυμαστές του ζήτησαν ενημέρωση για το πολυαναμενόμενο επόμενο άλμπουμ της συζύγου του.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο X, οι θαυμαστές τραβηξάν φωτογραφίες του υποψήφιου για Grammy ράπερ όταν κάποιος τον ρωτά για το ένατο στούντιο άλμπουμ της συζύγου του Rihanna, το οποίο ετοιμάζεται εδώ και χρόνια. «Το δουλεύει!» δήλωσε ο A$AP με ένα πλατύ. Αυτό, φυσικά, οδήγησε σε άμεσες κραυγές ενθουσιασμού από τους συγκεντρωμένους γύρω του.

Η RI έγινε μαμά πρόσφατα μαμά και δεν είχε το χρόνο να ασχοληθεί με νέα μουσική. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ βρισκόταν σε μια εκδήλωση για την Fenty x Puma για την προώθηση της συνεργασίας της επωνυμίας της με την εταιρεία αθλητικών ρούχων, η εννέα φορές νικήτρια Grammy άσκησε την τεχνογνωσία της για να αποφύγει ερωτήσεις σχετικά με τη συνέχεια του πιο πρόσφατου άλμπουμ της, το 2016 Anti. «Δεν μπορώ να σας τα πω όλα, κορίτσι μου», είπε χαμογελώντας.

Η Rihanna είχε αρχικά ανακοινώσει ότι το R9 θα έφτανε μόλις λίγα χρόνια μετά το Anti. Όταν ένας θαυμαστής ρώτησε σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Δεκέμβριο του 2018 πότε θα είναι έτοιμο, η τραγουδίστρια του “Disturbia” απλά απάντησε “το 2019”. Έχει επίσης ανακοινώσει νέα για τον ήχο του , κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2021 στο Associated Press. «Δεν θα περιμένετε αυτό που θα ακούσετε.. Απλώς βάλτε το στο μυαλό σας», είπε εκείνη τη στιγμή. «Ό,τι και να ξέρατε για τη Rihanna δεν θα είναι αυτό που έχετε συνηθίσει. Πραγματικά πειραματίζομαι».

Ενώ το νέο άλμπουμ δεν έχει φτάσει ακόμα, η τραγουδίστρια-ηθοποιός είναι απασχολημένη τα τελευταία χρόνια. Αυτή και ο Rocky έχουν σχέση εδώ και αρκετά χρόνια και τώρα μοιράζονται δύο μικρούς γιους – τον RZA και τον Riot Rose – μαζί. (Οι γονείς μοιράστηκαν πρόσφατα ένα ρομαντικό δείπνο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Πόλη του Φωτός.) Η Ri συνέχισε επίσης να αναπτύσσει την Fenty, η οποία ήταν τόσο επιτυχημένη εταιρεία όπως ανέφερε το Forbes τον Αύγουστο του 2021 ότι είχε φτάσει στο καθεστώς δισεκατομμυριούχου.

Αν και είχε πολλά στο πιάτο της κυκλοφόρησε κάποια νέα μουσική – αλλά όχι ακόμα ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ. Πρόσφερε δύο νέα κομμάτια – και τα δύο για το soundtrack του Black Panther: Wakanda Forever – στα τέλη του 2022: “Lift Me Up”, ένα αφιέρωμα στον αείμνηστο αστέρι του Black Panther, Chadwick Boseman, και την μπαλάντα “Born Again”. Το “Lift Me Up” έφτασε στην κορυφή του Νο. 2 στο Billboard Hot 100 και κέρδισε μια υποψηφιότητα για Grammy για το καλύτερο τραγούδι που γράφτηκε για οπτικά μέσα, καθώς και ένα νεύμα για Όσκαρ για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»