Το «Bob Marley:One Love» έφτασε στα 46 εκατομμύρια δολάρια στο Box Office

Η βιογραφική ταινία της Paramount, με πρωταγωνιστή τον Kingsley Ben-Adir ως το όψιμο είδωλο της reggae, δημοσιεύει ένα εξαήμερο εγχώριο άνοιγμα 46,2 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων 28,3 εκατομμυρίων δολαρίων για το τριήμερο του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις που ανέφερε το The Hollywood Reporter. Αυτός ο υψηλός αριθμός συναγωνίζεται την έναρξη άλλων μουσικών βιογραφικών, όπως το Rocketman, που βασίζονται στη ζωή και την καριέρα του Elton John.

Το «Bob Marley:One Love» κυκλοφόρησε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου) και έλαβε μια εντυπωσιακή βαθμολογία A στο CinemaScore. Η ταινία σε σκηνοθεσία του Reinaldo Marcus Green, η οποία επωφελείται από ένα εθνοτικά διαφορετικό κοινό, κέρδισε ένα ρεκόρ 14 εκατομμυρίων δολαρίων από 3.536 κινηματογραφικές αίθουσες, την κορυφαία ταινία έναρξης μεσοβδόμαδα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η ταινία κέρδισε επίσης άλλα 3,9 εκατομμύρια δολάρια την Πέμπτη για ένα διήμερο εγχώριο σύνολο 17,9 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το THR.

Το «Madame Web» της Sony, με πρωταγωνίστρια την Dakota Johnson, προβλέπει ένα εξαήμερο άνοιγμα 24 εκατομμυρίων δολαρίων, σηματοδοτώντας ένα από τα χαμηλότερα ανοίγματα για ταινία που αναφέρει έναν χαρακτήρα της Marvel, αναφέρει το THR. Η ταινία, ωστόσο, δεν θεωρείται μέρος του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel.

Το «Bob Marley:One Love» καλύπτει τη δυναμική μεταξύ του Marley, της μπάντας του The Wailers και της οικογένειας του μουσικού τη χρονιά που ακολούθησε μια απόπειρα δολοφονίας κατά της ζωής του. Ολοκληρωμένη από ένα καστ που περιλαμβάνει τη Lashana Lynch ως Rita Marley και τον James Norton ως παραγωγό και ιδρυτή της Island Records Chris Blackwell, η ταινία στοχεύει να εξανθρωπίσει έναν άνθρωπο του οποίου το ταλέντο και το μήνυμα τον έκαναν να ξεπεράσει, με πολλούς τρόπους, τη θνησιμότητα.

Τα τραγούδια του Marley έχουν συγκεντρώσει επτά δισεκατομμύρια επίσημες ροές στις ΗΠΑ κατά παραγγελία, ανά Luminate, ενώ η συλλογή του Legend είναι το δεύτερο μεγαλύτερο άλμπουμ στην ιστορία του Billboard 200 (821 εβδομάδες).

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»