Η Madonna έσκασε στα γέλια στη σκηνή όταν ένας από τους χορευτές της σκόνταψε και την έριξε κάτω

Η Madonna όχι μόνο έζησε για να λέει, αλλά έζησε για να γελάσει και να ανακάμψει σαν επαγγελματίας που ανέβηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της Κυριακής (18 Φεβρουαρίου) της παράστασης στο Climate Pledge Arena του Seattle.

Σε πολλά βίντεο που τραβήχτηκαν από θαυμαστές που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο, η Βασίλισσα της Ποπ ερμηνεύει το Billboard Hot 100 No. 1 “Open Your Heart” του 1987 κατά τη διάρκεια της δεύτερης βραδιάς της Celebration Tour στο Climate Pledge Arena του Seattle, όταν το σόου της βρήκε έτυχε να έχει ένα εμπόδιο.

Ενώ η επτά φορές βραβευμένη με Grammy καθόταν σε μια καρέκλα και τραγουδούσε μπροστά σε μια κάμερα, ένας από τους χορευτές της που φορούσε τακούνια στιλέτο άρχισε να γέρνει το κάθισμά της προς τα πίσω και να την τραβάει κατά μήκος ης σκηνής. Ξαφνικά γλιστράει και πέφτει παίρνοντας μαζί του και τη Madonna.

Ωστόσο, η Madonna, ως τέλεια επαγγελματίας, συνέχισε να ερμηνεύει την επιτυχία της πριν χαμογελάσει και σκάσει στα γέλια από την πτώση.

Το pop είδωλο ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εορταστική της περιοδεία τον Ιανουάριο του 2023. Το παγκόσμιο ταξίδι γιορτάζει τις τέσσερις δεκαετίες μουσικής της και αρχικά επρόκειτο να ξεκινήσει τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Ωστόσο, η Madonna νοσηλεύτηκε λόγω «σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης» το καλοκαίρι και αναγκάστηκε να αναβάλει την περιοδεία. Το καθυστερημένο ταξίδι ξεκίνησε τελικά με μια σειρά από sold-out παραστάσεις στο O2 Arena του Λονδίνου και πρόκειται να ολοκληρωθεί στα τέλη Απριλίου με πέντε παραστάσεις στην Πόλη του Μεξικού.

Η Madonna επίσης αναφέρθηκε στον φόβο της υγείας της κατά τη διάρκεια της παράστασης της στις 21 Οκτωβρίου στο Βέλγιο. «Πριν από λιγότερο από τέσσερις μήνες, ήμουν σε ένα νοσοκομείο και ήμουν αναίσθητη, και οι άνθρωποι σκεφτόντουσαν, προβλέποντας ότι μπορεί να μην τα καταφέρω». «Είναι θαύμα του βασιλιά που βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή. Η μάνα μου, ο θεός να την έχει καλά, πρέπει να με προσέχει. Είπε, «Κορίτσι μου, δεν είναι η ώρα σου να φύγεις».

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»