Η Ariana Grande συνεργάστηκε μαζί με την Mariah Carey στο νέο remix του «Yes, And?»

Προετοιμαστείτε για μια έκρηξη φωνητικής ικανότητας και δύναμης ντίβας καθώς η Ariana Grande και η Mariah Carey ενώνουν τις δυνάμεις τους για άλλη μια φορά για ένα remix του τελευταίου σινγκλ της Grande, “Yes, And?” Το πολυαναμενόμενο remix, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου, υπόσχεται να είναι μια ουράνια συγχώνευση των απαράμιλλων ταλέντων τους.

Η Grande έκανε την ανακοίνωση στο Instagram, εκφράζοντας τη δυσπιστία και την ευγνωμοσύνη της για τη συνεργασία με την έμπνευση της ζωής της, Mariah Carey. Στην εγκάρδια ανάρτησή της, η Grande ανάβλυσε: «Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια που να αρκούν. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτό το όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Αυτή η συνεργασία δεν είναι το πρώτο τους ροντέο μαζί. Το 2020, το δίδυμο, μαζί με την Jennifer Hudson, μάγεψαν το κοινό με τη διασκευή του “Oh Santa!” Τώρα, με το remix του “Yes, And?” στον ορίζοντα, οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία άλλη μια μαγική μουσική στιγμή.

Το «Yes, And?» λειτουργεί ως το βασικό single από το επερχόμενο άλμπουμ της Grande, “Eternal Sunshine”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου. Το κομμάτι έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 1 του Billboard Hot 100, ενισχύοντας το ιστορικό επίτευγμα της Grande ως της πρώτης καλλιτέχνιδας που έκανε το ντεμπούτο της στο top 10 με κύρια single και από τα επτά άλμπουμ της.

Καθώς οι θαυμαστές περιμένουν την άφιξη αυτής της θεϊκής συνεργασίας, ένα είναι σίγουρο: όταν η Ariana Grande και η Mariah Carey ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο κόσμος της μουσικής αντιμετωπίζει μια αξέχαστη απόλαυση. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τη λάμψη των αρμονιών τους και τη μαγεία της συνεργασίας τους.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»