Ο Drake, η SZA και η Sexyy Red κυκλοφόρησαν το μουσικό βίντεο για τη πρόσφατη συνεργασία τους στο «Rich Baby Daddy»

Ο Drake, η SZA και η Sexyy Red γιορτάζουν το θαύμα της ζωής στο τελευταίο τους μουσικό βίντεο για την κορυφαία συνεργασία, «Rich Baby Daddy».

Σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Drake, το οπτικό αριστούργημα συνδυάζει άψογα τη σύγχρονη δουλειά της κάμερας με νοσταλγικά πλάνα βιντεοκάμερας, δίνοντας στους θεατές μια οικεία ματιά στο ταξίδι της επικείμενης γονεϊκότητας. Ανάμεσα σε παρατεταμένες διακοσμήσεις, το τρίο συγκεντρώνεται με χαρά για ένα αυτοσχέδιο baby shower προς τιμή της Sexyy Red.

Ωστόσο, οι εορτασμοί παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή όταν τα νερά του Sexyy Red σπάει, προκαλώντας μια γρήγορη μετάβαση από τη γιορτή στη βιασύνη της έκτακτης ανάγκης. Η αφοσίωση του Drake στο να απαθανατίζει κάθε στιγμή οδηγεί σε κάποια κωμική ένταση καθώς η Sexyy Red και η SZA τον προτρέπουν ξεκαρδιστικά να αφήσει κάτω την κάμερα μέσα στο χάος του επικείμενου τοκετού.

Απτόητη, η τριάδα καταγράφει το ανεμοστρόβιλο ταξίδι στο νοσοκομείο, όπου η Sexyy Red φέρνει γενναία το νεογέννητό της στον κόσμο. Το βίντεο κορυφώνεται με μια συγκινητική γιορτή αγάπης και νέας ζωής, με το τρίο να μοιράζεται τη χαρά του καλωσορίσματος του νεότερου μέλους της οικογένειάς τους.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»