Η Victoria Monét φτάνει στο Νο. 1 στο Emerging Artists Chart μετά τη νίκη της ως καλύτερος νέος καλλιτέχνης στα Grammy

Η Victoria Monét είναι επίσημα η κορυφαία ανερχόμενη καλλιτέχνης στις ΗΠΑ, καθώς η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός/παραγωγός ανεβαίνει 3-1 στο chart του Billboard’s Emerging Artists (με ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου).

Η Monét βασιλεύει χάρη στα κέρδη της μετά τις νίκες της στα 66α ετήσια βραβεία Grammy στις 4 Φεβρουαρίου, όταν πήρε τα τρόπαια του καλύτερου νέου καλλιτέχνη, του καλύτερου άλμπουμ R&B και του καλύτερου μηχανικού άλμπουμ, μη κλασικό — τα δύο τελευταία για το Jaguar II.

To Jaguar II συγκέντρωσε 7.000 ισοδύναμες μονάδες άλμπουμ στις ΗΠΑ, αύξηση 55%, 2-8 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Luminate. Το σετ έφτασε στο Νο. 6 στα Top R&B Albums και στο Νο. 60 στο Billboard 200 τον Σεπτέμβριο.

Το ξεκάθαρο σόλο single της Monét «On My Mama» συνεχίζει να μεγαλώνει, καθώς πηδά από το Νο. 50 στο Νο. 33 στο Billboard Hot 100 – γίνεται η πρώτη της επιτυχία στα 40 καλύτερα ως καλλιτέχνης ηχογράφησης – με 36,8 εκατομμύρια εντυπώσεις ραδιοφωνικού κοινού (άνω 2 %), 5,7 εκατομμύρια ροές στις ΗΠΑ (αύξηση 24%) και 2.000 λήψεις που πωλήθηκαν (αύξηση 124%).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ντόπια της Ατλάντα διαθέτει πλέον εννέα κορυφαίες επιτυχίες στις 40 Hot 100, με επτά ηχογραφημένες από την Ariana Grande, συμπεριλαμβανομένων των Νο. 1 “Thank U, Next” και “7 Rings” το 2018-19. Επιπλέον, το συν-συγγραφικό της «Ice Cream», των BLACKPINK και Selena Gomez, έφτασε στο Νο. 13 το 2020.

Το “On My Mama” κάνει επίσης κινήσεις σε πολλά ραδιοφωνικά charts: βρίσκεται στο Νο. 2 ψηλά του Adult R&B Airplay, κατατάσσεται στο Νο. 3 τόσο στο R&B/Hip-Hop Airplay (μετά από δύο εβδομάδες στο Νο. 1) και Το Rhythmic Airplay (αφού έφτασε στο Νο. 2), παραμένει στο Νο. 6 στο Mainstream R&B/Hip-Hop Airplay (μετά από δύο εβδομάδες στο Νο. 1) και ανεβαίνει 27-24 στο Pop Airplay.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»