Η Kylie Minogue θα λάβει το βραβείο BRITs Global Icon και θα ερμηνεύσει στην τελετή

Η Kylie Minogue πρόκειται να λάβει το βραβείο BRITs Global Icon στη φετινή τελετή.

Η Αυστραλή ποπ σταρ – η οποία είναι επίσης υποψήφια για το βραβείο διεθνής καλλιτέχνης της χρονιάς – θα εμφανιστεί στα βραβεία στις 2 Μαρτίου στην O2 αρένα του Λονδίνου.

Το βραβείο Global Icon αναγνωρίζει «πραγματικά εξαιρετικούς καλλιτέχνες» και θα γιορτάσει τις πέντε δεκαετίες της Minogue στη μουσική, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει κυκλοφορήσει 16 στούντιο άλμπουμ. Θα συμμετάσχει στις προηγουμένως ανακοινωθείσες ερμηνεύτριες όπως η  Dua Lipa και η Raye.

«Είμαι πέρα ​​για πέρα ​​ενθουσιασμένη που με τιμούν με το παγκόσμιο βραβείο icon και συμμετέχω σε μια ονομαστική κλήση τέτοιων απίθανων καλλιτεχνών», δήλωσε η Minogue σε δήλωση (μέσω BBC).

«Το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν πάντα ένα σπίτι για μένα, έτσι οι Βρετανοί έχουν μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Έχω μερικές καταπληκτικές αναμνήσεις από τα βραβεία όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή των Βρετανών».

Το 2021, η Taylor Swift έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το βραβείο, με προηγούμενους νικητές όπως ο Elton John και ο David Bowie.

Η Lipa είναι υποψήφια για το βραβείο Καλύτερου Καλλιτέχνη και το Βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού με την επιτυχία της Barbie «Dance The Night» και πρόκειται να εμφανιστεί στην τελετή, ενώ η RAYE έλαβε φέτος ρεκόρ υποψηφιοτήτων.

Άλλοι καλλιτέχνες που ζητούν βραβεία είναι οι Arlo Parks, Blur, Calvin Harris, Central Cee, Dave, Fred again.., Jessie Ware και άλλοι.

Σε άλλες ειδήσεις από τη Minogue, η ποπ σταρ είπε πρόσφατα ότι θα ήθελε πολύ να πειραματιστεί και να δώσει στους θαυμαστές «λίγη γεύση» από πιο «indie folk» μουσική. Αυτός ο μήνας είδε την τραγουδίστρια να κέρδισε το Grammy Καλύτερης Ηχογράφησης Ποπ Χορού για το τραγούδι της επιτυχίας «Padam Padam», 20 χρόνια μετά το πρώτο της τραγούδι.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»