Η Beyoncé λάνσαρε τη δική της νέα μάρκα περιποίησης μαλλιών με το όνομα Cécred

Η Beyoncé ανακοίνωσε το δικό της brand ομορφιάς στο Instagram το βράδυ της Τρίτης (6 Φεβρουαρίου) σε ένα σύντομο βίντεο που προωθεί μια επερχόμενη σειρά περιποίησης μαλλιών που ονομάζεται Cécred. «Τα μαλλιά είναι ιερά. Το ταξίδι ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου», έγραφε η λεζάντα στο κλιπ.

Το σύντομο συνοδευτικό βίντεο περιείχε μια εικόνα μιας οθόνης καλυμμένης με ένα λευκό σεντόνι, με στιγμές από γυναίκες να λούζονται και να κουρεύονται. Κατά την διάρκεια του Τύπου δεν υπήρχαν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που θα συμπεριληφθούν στη νέα σειρά της Beyoncé.

Τον Μάιο του 2023, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα teaser για ένα έργο που σχετίζεται με τα μαλλιά προς τιμήν της μητέρας της, Tina Knowles-Lawson. «Πόσοι από εσάς ήξεραν ότι η πρώτη μου δουλειά ήταν το σκούπισμα μαλλιών στο κομμωτήριο της μαμάς μου;» ρώτησε η Bey σε μια ανάρτηση στο Instagram που τονίζεται από μια vintage φωτογραφία της όταν ήταν παιδί να πλέκει τα μαλλιά της. «Οι Destiny’s Child ξεκίνησαν κάνοντας εμφανίσεις για πελάτες ενώ έφτιαχναν τα μαλλιά τους».

Συνέχισε, «Εκτέθηκα σε τόσα πολλά διαφορετικά είδη επιχειρηματιών γυναικών στο κομμωτήριό της. Είδα από πρώτο χέρι πώς οι τρόποι που φροντίζουμε και γιορτάζουμε τα μαλλιά μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την ψυχή μας. Την παρακολούθησα να θεραπεύεται και να εξυπηρετεί τόσες πολλές γυναίκες. Έχοντας μάθει τόσα πολλά στο ταξίδι μου και πάντα ονειρευόμουν να συνεχίσω την κληρονομιά της». Τότε δεν αποκάλυψε καμία πρόσθετη πληροφορία για το έργο. Κυκλοφόρησε επίσης και ένα σχετικό καρουζέλ τριων φωτογραφιών που σε μια από αυτές περιελάμβανε την Beyoncé όταν ήταν μικρή να κάθεται μπροστά σε έναν καθρέφτη και η μαμα της, της έφτιαχνε πλεξούδες.

Ενώ δεν ανέβηκε στη σκηνή, η Beyoncé βρέθηκε στο επίκεντρο το βράδυ της Κυριακής στα βραβεία Grammy 2024, όπου ο σύζυγος της Jay-Z μίλησε στα Grammy για το επαναλαμβανόμενο άλμπουμ της χρονιάς της συζύγου του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την αποδοχή του Dr. Dre. Global Impact Award.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»