Η εμφάνιση του Usher στο Super Bowl 2024 ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της δεκαετίας

Ο συγχρονισμός είναι πραγματικά το παν στην ποπ μουσική. Σε διάφορες χρονικές στιγμές τα τελευταία 20 χρόνια, ένα σετ με τον Usher στο Super Bowl μπορεί να φαινόταν πολύ νωρίς, πολύ αργά ή απλώς όχι πολύ σωστό.

Όμως, ενώ η συζήτηση πριν από τον αγώνα ήταν αληθινή για το αν ο Usher ήταν ολοφάνερος ή ήταν δυνατός ως πρωταθλητής του ημιχρόνου, τη στιγμή που μπήκε στο προσκήνιο του Allegiant Stadium στο Super Bowl LXVIII το βράδυ της Κυριακής (11 Φεβρουαρίου) θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για τον Usher να ανέβει στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου.

Με ένα 15λεπτο show, ευχαρίστησε όλο του το κοινό, ερμηνεύοντας τις κλασικές τους επιτυχίες, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποπ διασκεδαστές εν ζωή.

Ήταν το αποκορύφωμα μιας μισής δεκαετίας ανεπαίσθητων κερδών στη δυναμική της σταδιοδρομίας για τον κ. Raymond, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του ’10 από τα μέσα έως τα τέλη της δεκαετίας του ’10 σε εμπορική διάβρωση εν μέσω ανυπολόγιστων πωλήσεων.

Αλλά μια χούφτα νικηφόρες συνεργασίες με την επόμενη γενιά, ένα καλοδεχούμενο residency στο Βέγκας (και μια ερμηνεία στο Tiny Desk με meme) και η μεγαλύτερη επιτυχία του στα τσαρτ τα τελευταία 10 χρόνια (“Good Good”) όλα εξυπηρετήθηκαν υπενθυμίζωντας την απαράμιλλη κληρονομιά του στην ποπ και την R&B μουσική.

Με ένα δυνατό νέο άλμπουμ (Coming Home) να έρχεται την Παρασκευή — μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση μιας επερχόμενης περιοδείας στην αρένα, την πρώτη του εδώ και σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, και έναν μήνα πριν από την 20η επέτειο της υπερπαραγωγής του Confessions — η σκηνή τέθηκε για κάθε πιθανό τρόπο την Κυριακή για να απαντήσει εάν ο ο Usher σε οποιοδήποτε εναπομείναν αμφισβήτησε την εμφάνισή του στο Super Bowl.

Από τη στιγμή που ανέβηκε στην σκήνη για ερμηνεύσει πρώτα τις πιο πρώιμες επιτυχίες του “My Way” και “Caught Up” του 2005, ο Usher είχε τον έλεγχο, περνώντας από περίπου δώδεκα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του με όλα τα κορυφαία 10 στις επιτυχίες του Billboard Hot 100 , εκτός από τα διαρκή αγαπημένα των θαυμαστών των «Confessions», «Superstar» και «Bad Girl». Τα 15 λεπτά ερμηνείας του Usher ξετρέλαναν το κοινό όπως και τους υπόλοιπου καλιττέχνες, ενώ εχτός από τις φοβερές του ερμηνείες το σόου συμπεριλάμβανε και μια έξοχη χορογραφία.

Η παράσταση του Usher χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη στην ιστορία του Super Bowl, αφού το σετ ήταν ίσως το πιο αξιοσημείωτο για την αποτελεσματικότητά του: επιδέξια σχεδιασμένες μεταβάσεις όπως ο εναρκτήριος στίχος στο “Nice & Slow” που πυροδοτούσαν απρόσκοπτα την εισαγωγή του “Burn”.

Οι καλεσμένοι όπως οι Alicia Keys, H.E.R., will.i.am και Lil Jon έδωσαν έξυπνα όλες τις δικές τους σύντομες στιγμές στο προσκήνιο, ενώ ο Usher εκτελούσε τις αλλαγές κοστουμιών του για το σόου.

Η ερμηνεία του Usher ήταν τόσο πλούσια σε παραγωγή που θα μπορούσατε να χάσετε μερικές από τις καλύτερες λεπτομέρειες, όπως το συγκρότημα που σημείωσε το σκηνικό με το “Yeah!” που έγραφε U-S-H-E-R στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας ή το γραφικό του ρολογιού που προβαλλόταν στη σκηνή από κάτω του κατά τη διάρκεια του “Nice & Slow” επισημαίνοντας την ώρα 7:00.

Ο Usher σίγουρα επέδειξε μερικές από τις πιο μοναδικές του ικανότητες ως ερμηνευτής, μετατρέποντας τη σκηνή σε οδοστρωτήρα (και κάνοντας πατινάζ ανάμεσα στα πόδια του will.i.am) στο “OMG” και σκίζοντας την κορυφή του κατά τη διάρκεια του κορυφαίου “U Got It Bad”. », επιδεικνύοντας μια ακόμα λαξευμένη σωματική διάπλαση που θα πρέπει να τον κάνει να ζηλεύει 45χρονους άντρες σε όλο τον κόσμο.

 

Αν υπήρχε σφάλμα με την απόδοση του ημιχρόνου του Usher, πιθανότατα θα επικεντρωνόταν στην ανεπαρκή μικροφωνία στα πρώιμα φωνητικά του, τα οποία δεν πουλούσαν πιο ήπιες στιγμές όπως οι στίχοι του στο “U Don’t Have to Call”, και ότι δεν ερμηνευσε την τρέχουσα επιτυχία του «Good Good». Αυτά είναι σχετικά μικρά παράπονα για μια απόλυτα ικανοποιητική, εντυπωσιακή απόδοση από τον Usher Raymond.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»