O Marc Benjamin κυκλοφόρησε το νέο dance – pop κομμάτι «One In A Million» σε συνεργασία με τον Rory Hope

Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Marc Benjamin ενώνει τις δυνάμεις του με τον Βρετανό τραγουδιστή/τραγουδοποιό Rory Hope για τη νέα του κυκλοφορία «One In A Million», ένα διαμάντι χορευτικής ποπ crossover που αντιπροσωπεύει τέλεια το ήδη χαρακτηριστικό ηχητικό στυλ του Marc. Το κομμάτι είναι μια αρμονική, συγκινητική ωδή σε κάποιον ξεχωριστό, με ξεσηκωτικές μελωδίες και ένα βαθύ, ευφωνικό μπάσο που συμπληρώνεται από την εκφραστική φωνητική απόδοση του Rory.

Το “One In A Million” κυκλοφορεί στο Future House Music, μια δισκογραφική εταιρεία στην οποία ο Marc έχει ήδη κυκλοφορήσει κομμάτια με 150 εκατομμύρια ροές μόνο στο Spotify. Στην πορεία, έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Laidback Luke, ο Benny Benassi, και έκανε επίσημα remix 6 single  του Zedd και πολλά άλλα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα progressive αριστουργήματα από το Future House Music camp, Marc and Rory, σύντομα!

Marc Benjamin

Με καταγωγή από την Ολλανδία, ο Marc Benjamin είναι παραγωγός και DJ που συνεχώς προχωρά από δύναμη σε δύναμη. Έχει κοσμήσει τους καταλόγους διάσημων δισκογραφικών, συμπεριλαμβανομένων των Spinnin’ Records, Ultra Records, Universal Music και Future House Music. Το συνεργατικό του αριστούργημα «To The Top» με τον Fedde Le Grand αναδεικνύει την ανδρεία του Benjamin ως πρωτοπόρου. Συγκεκριμένα, η ικανότητά του να αναμιγνύει και να φωτίζει υπάρχοντες δίσκους οδήγησε σε έξι τίτλους σε κομμάτια όπως το “The Middle” και το “Happy Now” για τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό Zedd, εξασφαλίζοντας θέσεις υποστήριξης στην περιοδεία άλμπουμ “Orbit & True Colors” του Zedd σε πολλές πόλεις. Οι συγκλονιστικές ερμηνείες του Marc Benjamin έχουν αντηχήσει σε όλο τον κόσμο, κοσμώντας σκηνές στο Ultra Bali και επιτελώντας μια πενταετή διαμονή στο εμβληματικό κλαμπ Escape του Άμστερνταμ. Υποστηριζόμενο από τιτάνες της βιομηχανίας όπως ο Tiësto, ο Steve Angello, ο Martin Garrix και ο David Guetta, η ηχητική καινοτομία του Benjamin έχει απήχηση τόσο στους θαυμαστές όσο και στους συναδέλφους του καλλιτέχνες, ενισχύοντας τη θέση του ως δύναμη επιρροής στο τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής. Ένα από τα μεγάλα έργα του, το “I Want More”, που κυκλοφόρησε στο Future House Music, έχει ξεπεράσει τα εντυπωσιακά 50 εκατομμύρια ροές μόνο στο Spotify.

Rory Hope

Το ταξίδι του Rory ως μουσικός καλλιτέχνης ξεκίνησε απροσδόκητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ένας ειδικός στα κλασικά αυτοκίνητα στο επάγγελμα, ο Rory βρέθηκε να στρέφεται στη μουσική ως δημιουργική διέξοδο και άρχισε να γράφει και να ηχογραφεί στην κρεβατοκάμαρά του. Δεν ήξερε ότι αυτό το έργο πάθους θα μετατρεπόταν γρήγορα σε μια επιτυχημένη καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Με τα μοναδικά φωνητικά του και την ικανότητά του να γράφει συναρπαστικές κορυφαίες γραμμές, ο Rory σύντομα τράβηξε την προσοχή μεγάλων δισκογραφικών όπως η Sony και η Universal Music Group και σημείωσε επιτυχία με τη μουσική του στις βιβλιοθήκες συγχρονισμού τους για υπηρεσίες τηλεόρασης και ροής (“Temptation Island”, “Love is Blind ΗΠΑ», «Coronation Street UK» και άλλα). Ο Rory έχει επίσης συνεργαστεί με απίστευτους παραγωγούς/συγγραφείς όπως ο Jimmy Harry (Madonna), ο Jim Irvin (Lana Del Rey), η Anu Pillai (Lewis Capaldi), η Rationale (Big Wild), ο Rob Davis (Kylie Minogue) και ο Johan Gustafsson (Pussycat Dolls). ), μεταξύ άλλων για προώθηση σε μεγάλους καλλιτέχνες για εμπορική κυκλοφορία. Η πρώτη κυκλοφορία μεγάλου μήκους του Rory έφτασε τα 1,5 εκατομμύρια ροές και οι επόμενες κυκλοφορίες του συγκέντρωσαν πάνω από 25 εκατομμύρια ροές μαζί. Η μουσική του είναι ένα μοναδικό μείγμα ειδών που αναδεικνύει την ευελιξία του ως καλλιτέχνη. Από αισιόδοξες ποπ επιτυχίες και συναισθηματικές μπαλάντες μέχρι deep house χαρακτηριστικά, έχει κάτι που ταιριάζει στα γούστα όλων.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»