Τα Grammy 2024 ολοκληρώθηκαν – Δείτε τους νικητές και τις καλύτερες εμφανίσεις

Στα βραβεία Grammy της Κυριακής (4 Φεβρουαρίου) 2024, η Taylor Swift έγραψε ιστορία με το τέταρτο άλμπουμ της που κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς, παίρνοντας το βραβείο για το Midnights, καθώς και το βραβείο φωνητικού ποπ άλμπουμ. Η Miley Cyrus ήταν επίσης διπλή νικήτρια, παίρνοντας τα δύο πρώτα της Grammy, για το ρεκόρ της χρονιάς και την καλύτερη σόλο ποπ ερμηνεία.

Η κορυφαία υποψήφια της βραδιάς, η SZA, η οποία είχε εννέα υποψηφιότητες την Κυριακή, έφυγε με τρία νέα Grammys, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου τραγουδιού R&B για το “Snooze”.

Ο boygenius κέρδισε επίσης μια τριάδα βραβείων κατά τη διάρκεια της τελετής πρεμιέρας Grammy, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου άλμπουμ εναλλακτικής μουσικής για το δίσκο. Οι άλλοι δύο τρεις νικητές της βραδιάς: η πρωταθλήτρια καλύτερης νέας καλλιτέχνιδας Victoria Monét και ο Killer Mike, που σάρωσε τις υποψηφιότητες για ραπ.

Δείτε την πλήρη λίστα των νικητών μέσω του Billboard εδώ

Η SZA, η καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα Grammy 2024, κοσμούσε τη σκηνή στον ετήσιο εορτασμό της Καλύτερης Μουσικής της χρονιάς της Recording Academy.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής, η SZA παρουσίασε μια συναρπαστική ερμηνεία της διαχρονικής μπαλάντας της, «Kill Bill», ένα τραγούδι που συνεχίζει να κατέχει μόνιμη θέση στις εναλλαγές μουσικής. Πριν από την κύρια εκδήλωση, η SZA κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ποπ/Ντουο Ομάδας Performance για τη συνεργασία της με τη Phoebe Bridgers στο “Ghost in the Machine” και εξασφάλισε επίσης το Καλύτερο Προοδευτικό Άλμπουμ R&B για το SOS. Κατά τη διάρκεια της παράστασης «Kill Bill», υπήρξε μια αξιοσημείωτη στιγμή όπου η Phoebe Bridgers ήταν εμφανώς (και κατανοητά) ενθουσιασμένη από την καθηλωτική παραγωγή.

Η γεμάτη αστέρια σύνθεση των ερμηνευτών στα Grammys 2024 περιλάμβανε επίσης τους Burna Boy, Billie Eilish, Dua Lipa, Joni Mitchell, Olivia Rodrigo, U2, Miley Cyrus και άλλους. Ο Billy Joel, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του σινγκλ μετά από 17 χρόνια με τίτλο “Turn the Lights Back On”, ανέβηκε επίσης στη σκηνή.

Μια πραγματικά αξέχαστη στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Tracy Chapman, προκαλώντας όρθιους χειροκροτητές και προκαλώντας συναισθήματα από ολόκληρο το κοινό—τόσο από όσους ήταν παρόντες όσο και από το σπίτι.

 

Παράλληλα, ο Travis Scott, για τον εορτασμό της υποψηφιότητάς του για το Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ για το Utopia, κέρασε το κοινό με μια παράσταση τριών τραγουδιών, συμπεριλαμβανομένης μιας δυναμικής απόδοσης του “Fe!n” με μια guest εμφάνιση από τον μασκοφόρο Playboi Carti. Ωστόσο, το κοινό έμεινε ελλιπές καθώς οι La Flame δεν προχώρησαν στην εκτέλεση του κομματιού 10 συνεχόμενες φορές.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»